29 / 03 / 2024

Mimar Gökhan Aktan Altuğ

Mimar Gökhan Aktan Altuğ

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor

Ulugöl Otomotiv Ofisi, Tago Architects imzası taşıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Gökhan Çeliktürk'ten imar barışı uyarısı!

İstanbul Kartal'da 8 katlı binanın çökmesinin ardından gözler Türkiye'deki eski binalara çevrildi. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk bazı uyarılarda bulundu. 

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut ve Erkan Bulut ortaklığında kuruldu.

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Mimar Gökhan Aktan Altuğ Haberi

Mimar Gökhan Aktan Altuğ

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor. Çağdaş eğitimdeki interaktif anlayışın yapısal organizasyona da yansıtıldığı projeler, öğrenciyi odak alan, aidiyet hissi yaratan ve sosyal iletişime imkan tanıyan mekanlardan oluşuyor. İçerisinde eğitim verilen yapının da öğrencilerin eğitiminde çok önemli bir rolü olduğunu ve mekanın eğitim anlayışından asla bağımsız düşünülemeyeceğini ileri süren Tago Architects, tasarlamış olduğu eğitim yapılarında da bu sorumlulukla hareket ediyor.


Mimarın tasarladığı yapının öğrencileri ürkütmemesi aksine mekana çekmesi, aidiyet hissettirmesi, teşvik etmesi gerektiğini belirten Mimar Gökhan Aktan Altuğ "Günümüzde eğitimi besleyen en önemli unsur, sosyal iletişim. Öğrencilerin ve eğitimcilerin sosyalleşebileceği mekansal kurgular oluşturmak, mekanda gerekli esnekliği sağlamak, öğrenciler ve öğrenciler, öğrenciler ve eğitimciler arasındaki etkileşimi artırıyor. Bu etkileşimin öğrenmeyi...