24 / 04 / 2024

Mimarlar ve Yapıları sergisi nerede

Mimarlar ve Yapıları sergisi nerede

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

İstanbul'daki orta ve üzeri riskli yapıların tamamı 4 kez dönüştürebilirdi! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın yaptığı depreme hazırlık çalışmasına göre İstanbul’da orman ve askeri alanlar imara açılarak yaratılan toplam 85 milyar dolarlık rant ile İstanbul’daki orta ve üzeri riskli yapıların tümü 4 defa dönüştürebilirdi. İşte o raporda yer alan detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında bu detayları gözden kaçırmayın! Kiraya nasıl zam yapılmalı? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zammı tartışmaları devam ediyor. Peki kiraya nasıl zam yapılmalı?

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enerji tüketiminin 3'te 1'i kamu, ticari ve konut yapılarında kullanılıyor!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada enerji tüketiminin yaklaşık olarak 3'te 1'lik kısmının kamu, ticari ve konut yapılarında kullanıldığını belirtti.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Mimarlar ve Yapıları sergisi nerede Haberi

Mimarlar ve Yapıları sergisi nerede

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.


Mimarlar Odası Denizli Şubesi geleneksel hale getirdiği proje sergilerini sürdürüyor. Forum Çamlık AVM’de açılan ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisinde 20 mimarın 300’e yakın projesi sergilendi. Sergiye; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mimarlar Odası Başkanı Suat Bilgi, mimarlar ve davetliler katıldı. Sergideki tüm projeleri tek tek inceleyen Vali Altıparmak, projeler hakkında mimarlardan bilgi aldı. Denizli’deki mimarları öven Vali Altıparmak, “Denizli’deki mimar arkadaşlar güzel yapıtlar ortaya çıkarıyor. Daha güzel, başarılı yapıtları oluşturacaklarına da eminim” diye belirtti.


“SERGİMİZ 27 KASIM PAZAR AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK”


Her yıl mimarların...