29 / 03 / 2024

MIPIM 2017

MIPIM 2017

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, MIPIM'de gerçekleşen gayrimenkul fuarı ile ilgili bilgiler verdi. Gönden, ‘’ MIPIM’de Gayrimenkul Teknoloji Girişimi Rüzgarı’' konusunu anlattı.

Türk inşaat sektörü dünyayla rekabet ediyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Türk inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek sektörlerin başında geldiğini belirterek MIPIM Fuarı'nın bu açıdan önemli olduğunu söyledi.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Türkiye'den MIPIM'de proje şovu!

Bu yıl düzenlenen MIPIM fuarında Türkiye'deki projeler boy gösterdi. Fuarda tanıtılan projeler yatırımcılardan tam puan aldı.

MIPIM'de 685 metrekarelik İstanbul çadırı kuruldu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM dün açıldı. 90 ülkenin yer aldığı fuarda stant açan 2 bin 600 firma stand açarken binden fazla proje tanıtıldı. Fuarda 685 metrekarelik İstanbul çadırı da büyük ilgi gördü.

Gayrimenkul sektörüne tam destek!

Fransa Cannes’da gerçekleşen MIPIM 2017’e yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Özhaseki, Türkiye’yi MIPIM’de temsil eden projelerin, dünyanın dört bir yanından gelen projelerin gerisinde olmadığını belirtti.

Müteahhitlere müjdeler geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar müteahhitlere müjdeler verdi. Özhaseki, müteahhitlere tapu harçlarının indirileceği belirtti.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Türk gayrimenkul sektörü MIPIM 2017 yolcusu!

Uluslararası bağlantılarını güçlendirmeye kararlı şirketler ve dünya yatırım ligine girmek isteyen şehirler “Güçlü Türkiye” vurgusu ile MIPIM 2017 yolcusu.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Beyoğlu, MIPIM'in gözdesi oldu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Gayrimenkul sektörüne tam destek!

Fransa Cannes’da gerçekleşen MIPIM 2017’e yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Özhaseki, Türkiye’yi MIPIM’de temsil eden projelerin, dünyanın dört bir yanından gelen projelerin gerisinde olmadığını belirtti.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Türkiye'nin ortalama 20 milyon yapı stoku var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 Türkiye ana oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ortalama 20 milyon yapı stoku olduğunu belirtti.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

ESTA Construction 5 yeni projesini tanıttı!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

MIPIM 2017 Haberi

MIPIM 2017

1990 yılından beri Fransa’nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Fuarı bu yıl 14 - 17 Mart tarihleri arasında 24.200 katılımcı ve 3.100’e yakın şirketin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplam 4 gün süren gayrimenkul fuarının 2. günü gayrimenkul teknoloji girişimlerine ayrılarak özel temalı paneller ve girişim yarışması düzenlendi. MIPIM ilk kez 2016 yılında “Uluslararası Gayrimenkul Girişimleri Yarışmasını” başlatarak, kentsel sorunları ele alan dünyanın en önemli ve inovatif girişimlerine ulaşmayı hedeflemişti. Bu sene ise New York merkezli dünyanın ilk ve tek kuluçka ve hızlandırma merkezi Metaprop NYC partnerliğiyle “Gayrimenkul Teknoloji Girişimi Yarışması” düzenlenerek, teknoloji alanına odaklanıldı. Cannes’da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün birçok kalemine bina, kentler ve işlem kategorileri altında değinen bu yarışmanın; gayrimenkul teknoloji girişimlerinin merkezleri olarak kabul edilen...