19 / 04 / 2024

Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü

Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü sürpriz bir kararla 90 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 25 Ağustos!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde istihdam etmek üzere 90 adet personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli olurken, son başvuru tarihinin de 25 Ağustos olduğu öğrenildi.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5.563 sözleşmeli personel alacak! İşte şartlar!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 5 bin 563 sözleşmeli personel alınacağı açıklandı. 1 Mart 2022 tarihinde başlayan başvurular 17 Mart 2022'de saat 23.59’da bitiyor. Peki CTE personel alımı için şartlar ne? İşte tüm ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5.455 sözleşmeli personel alacak!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5.455 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek alımlarda hangi şartlar aranıyor? İşte ayrıntılar...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Türkiye'den en çok Mısırlılar konut aldı!

Geçtiğimiz yılın ilk çeyrek dönemiyle bu yılın aynı döneminde yabancıya  konut satışı analiz eden EVA Gayrimenkul Değerlemesi verilerine göre; Türkiye'de konut yatırımında ilk sırada Mısırlılar yer aldı. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 20 müfettiş yardımcısı alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce 20 müfettiş yardımcısı istihdam edilecek.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü Haberi

Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü



Satılık Büyük Arazi

     Üsküdar'ın Altunizade semtinde; Millet Bahçesi karşısında ve tramvay yolu üzerinde Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü denmekle maruf yıktırılmış köşkün (kırk dönümden) ibaret ve dört tarafı duvar ve demir parmaklıklarla mahmud; içinde kuyuları ve envai ağaçlarla dolu arazisi toptan satılmaktadır. 

     Talip olanların Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Mısır Ap. 16 numaralı dairesine müracaat eylemeleri. Telefon: 41566


Cumhuriyet 18 Nisan 1947



Abdullah Kutalmış...