23 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler evleri

MOD Bahçelievler evleri

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

MOD Bahçelievler’le metronun tüm avantajlarını kullanın!

MOD Bahçelievler, metroya sadece 200 metre mesafede yer alarak sakinlerine önemli bir avantaj sağlıyor. 2018 yılında hizmet vermeye başlayacak olan Ataköy-İkitelli metrosu ile MOD Bahçelievler’den İstanbul’un her noktasına ulaşım sorunsuz olacak.

Mod Bahçelievler'de buçuk oda rahatlığı!

Az sayıda markalı konut projesinde göze çarpan ‘buçuk oda’ kolaylığı, MOD Bahçelievler’in geniş daire modellerinin bir parçası olarak aile yaşamına önemli kolaylıklar sağlıyor. Projede yer alan tüm daire modellerinde ‘buçuk oda’ bulunuyor.

MOD Bahçelievler'de metrekare fiyatı 5 bin 900 TL!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projeler, yatırımcıların gözdesi konumunda bulunuyor. Bu projeler arasında öne çıkan MOD Bahçelievler, 5.900 TL’lik lansmana özel metrekare birim fiyatıyla avantajlı yatırım imkanı sunuyor.

MOD Bahçelievler’in yatay mimarisinde ferah yaşam!

Kent yaşamının tüm modlarını bir araya getiren MOD Bahçelievler, yatay mimari planı ve geniş daireleri ile bölgede yer alan projelerden ayrılıyor.

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

MOD Bahçelievler’de 60 aya yüzde 0,69 faiz!

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

MOD Bahçelievler ile balkonlu yaşam konforu!

Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler projesinde balkonlu yaşam konforunu geri getiriyor. Projenin daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor.

Nef Bahçelievler Evleri ödeme planı!

Nef Bahçelievler Evleri ödeme planı kapsamında sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor. Nef Bahçelievler'de fiyatlar 564 bin TL'den başlıyor...

MOD Bahçelievler evleri Haberi

MOD Bahçelievler evleri

Yatırımcılara %10 indirim fırsatı sunan MOD Bahçelievler’de, 36 aya %0 faiz, 60 aya ise %0,69 faiz imkanı tanınıyor. Metrekare fiyatının 4.950 TL olduğu projede dairelerin %45’inin satışı tamamlandı. Kaba inşaatının yarısı biten projenin teslim tarihi ise Eylül 2018.


Merkezi lokasyonda geniş daireler

MOD Bahçelievler, yatay yerleşim planlı mimari modeli, Basın Ekspres Yolu’na ve raylı ulaşıma komşu merkezi konumu, 5.000 metrekarelik büyük peyzaj alanı, sosyal donatıları ve geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleriyle kent içinde bir yaşam sunuyor. 


Projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4.5+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. MOD Bahçelievler, Atatürk Havalimanı’na beş dakika, metrobüse üç dakika ve metroya ise sadece 200 metre mesafede bulunuyor. 


Web: