26 / 04 / 2024

Mod Bahçelievler ödeme planı

Mod Bahçelievler ödeme planı

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de 60 aya yüzde 0,69 faiz!

MOD Gayrimenkul’ün Basın Ekpsres Hattı üzerinde hayata geçirdiği MOD Bahçelievler, kolay ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

MOD Bahçelievler'de çifte ödeme kolaylığı!

MOD Bahçelievler'de metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL’den başlıyor. Projedeki daireler için yüzde 10 indirim fırsatı ve 0 faizli ödeme kolaylığı sunuluyor.

MOD Bahçelievler’de 0 faizli ödeme fırsatı!

MOD Bahçelievler, rahat ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. Lansmana özel %10 indirim imkanı sağlayan MOD Gayrimenkul, kullanıcılara iki farklı ödeme planı sunuyor.

Mod Bahçelievler'de buçuk oda rahatlığı!

Az sayıda markalı konut projesinde göze çarpan ‘buçuk oda’ kolaylığı, MOD Bahçelievler’in geniş daire modellerinin bir parçası olarak aile yaşamına önemli kolaylıklar sağlıyor. Projede yer alan tüm daire modellerinde ‘buçuk oda’ bulunuyor.

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

Nef Bahçelievler ödeme kampanyası!

Nef Bahçelievler, Timur Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Toplam 10 blokta 1023 daireden meydana gelen Nef Bahçelievler'de 50 daireye özel avantajlar sunuluyor. 

Luxera Bahçelievler fiyat ve ödeme planı!

Luxera Gayrimenkul'ün Bahçelievler'de hayata geçirdiği Luxera Bahçelievler projesinde kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 471 bin liradan başlıyor..

Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı!

Toplam 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana gelen Karat 34 Bahçelievler projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı...

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

Nef Bahçelievler fiyatları 2017 listesi!

Nef Bahçelievler fiyatları 2017 listesi 640 bin TL'den başlıyor. Projede 0,42'den başlayan faiz oranıyla ya da vade farksız ödeme yapılabiliyor...

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Bahçelievler Luxera Yenibosna ödeme koşulları!

Bahçelievler Luxera Yenibosna ödeme koşulları kapsamında vade farksız 30 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Mod Bahçelievler ödeme planı Haberi

Mod Bahçelievler ödeme planı

Mod Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mod Bahçelievler projesinde daireler geniş aileler için tasarlandı. Basın Ekspres'te yer alan projeki 5+1 dairelerin brütü 163 metrekare, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 metrekare ve 187 metrekare, 4.5+1 dairelerin brütü 221 metrekare olarak değişiyor.Mod Bahçelievler projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 


Mod Bahçelievler projesinde ödemelerde de kolaylık sunuluyor. Projede sıfır faizle 24 aya kadar vade yapılıyor. Proje raylı ulaşıma komşu merkezi konumu, 5 bin metrekarelik büyük peyzaj alanı, sosyal donatıları ve geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleriyle kent içinde konforlu bir yaşam sunuyor. 


Web: