23 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler ulaşım bilgisi

MOD Bahçelievler ulaşım bilgisi

MOD Bahçelievler, metroya sadece 200 metre mesafede yer alarak sakinlerine önemli bir avantaj sağlıyor. 2018 yılında hizmet vermeye başlayacak olan Ataköy-İkitelli metrosu ile MOD Bahçelievler’den İstanbul’un her noktasına ulaşım sorunsuz olacak.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de riskli binaların yıkımı devam ediyor!

İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından Bahçelievler’de boşaltılan riskli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor...

Bahçelievler'de ağır hasarlı binaların yıkımı başladı!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. İstanbul depremi sonrası Bahçelievler'de boşaltılan binaların yıkımına başlandı...

MOD Bahçelievler ulaşım bilgisi Haberi

MOD Bahçelievler ulaşım bilgisi

Metroya yakın konumda bulunan markalı konut projeleri, İstanbul’da en çok değer kazanan gayrimenkul projeleri olarak öne çıkıyor. Özellikle son yıllarda hızla değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan MOD Bahçelievler ise, metroya 200 metrelik mesafede olmasıyla kullanıcılarına büyük avantaj sağlıyor. 


MOD Bahçelievler, Basın Ekspres üzerinden halen hizmet vermekte olan Masko metro durağına bağlanan ve 2018 yılında hayata geçmesi planlanan Ataköy - İkitelli metro hattı üzerinde yer alıyor. 19 dakikada Ataköy’den İkitelli’ye gidecek 13 kilometrelik metro hattının hizmete girmesinin ardından, trafiğe girmeden, sadece raylı sistem kullanarak Mod Bahçelievler’den İstanbul’un her noktasından ulaşım mümkün olacak.


Web: