23 / 04 / 2024

MOD Ekspres projesi

MOD Ekspres projesi

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Ekrem İmamoğlu'dan 'ikinci metrobüs' projesi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. 

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

"Alemdağ’da yeni bir Mod" sloganıyla basına tanıtılan MOD Alemdağ projesi  36 adet daireden meydana geliyor. MOD Alemdağ fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Peki Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

S Life Ekspres satış fiyatları!

S Life Ekspres projesi iki blok olarak Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi!

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor. S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde Si Yapı ve Sak Group tarafından hayata geçirildi....

S Life Ekspres'te fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa edilen S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje toplam 184 daireden meydana geliyor.

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Benesta Basın Ekspres: Hayalden hayata!

"Hayalden hayata" sloganıyla basına tanıtılan Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Projede teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

MOD Ekspres projesi Haberi

MOD Ekspres projesi

Özellikle Bahçelievler ve Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği konut projeleriyle tanınan MOD Gayrimenkul, 2017 yılında iki yeni projeye daha imza atıyor. Halen Basın Ekpsres Yolu’nda aile yaşamına uygun, geniş ölçekli dairelerden oluşan MOD Bahçelievler’i hayata geçiren MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projeleri için çalışma başlattı.


MOD Ekspres projesinde yer alan tüm daireler 1+1 ve 2+1 home ofis olarak tasarlanıyor. İşini evine taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanan MOD Ekspres projesi, her türlü konfora ve teknolojik donanıma ev sahipliği yapacak. MOD Gayrimenkul’ün Güneşli projesinde ise 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer verilecek. 


MOD Bahçelievler’in kaba inşaatının %60’ı, satışların ise %35’inin tamamlandığını söyleyen MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, projeyi 2018 Eylül ayında sahiplerine teslim edeceklerini ifade ediyor. Özgür Yirik,...