19 / 04 / 2024

Mod İstanbul

Mod İstanbul

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'deki projelerinde ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte!

3 bin 770 metrekare alandan oluşan ve Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Ortadoğu Grup’un yeni projelerine yoğun ilgi! Ön talep toplanıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ ise 3 bin 770 metrekare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden meydana geliyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Ortadoğu Grup,yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Eyüp ve Kağıthane'deki 2 projesine ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresi ziyaret edebilirsiniz.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep toplanıyor. Ön talepler hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.Eyüp ve Kağıthane projeleri için başvurular www.2proje.com adresinden yapılıyor.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ortadoğu Grup'tan iki yeni proje ön talepte!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Modüler prefabrik çelik yapılar yatırımda daha avantajlı!

Prefabrik modüler yapılar geleneksel inşaata oranla daha kısa sürede tamamlanması nedeniyle yatırımcısına daha büyük kazanç sağlıyor. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı...

Pandemide modüler ev satışları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını döneminde doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar modüler evlere yöneldi. Fiyatların da uygun olması bu evlerde satışları ikiye katlandı

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modüler sistemlerle modern yaşam alanları inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak oteller, okullar ve öğrenci yurtları gibi eğitim ve sağlık yapıları üretimi gerçekleştiriyor. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Pandemide modüler yapılara talep yüzde 40 arttı!

Koronavirüs salgını ile birlikte vatandaşların modüler yapılara olan talebi yüzde 40 arttı. Pazar büyüklüğünün 2027 yılına kadar 106,22 milyar dolara ulaşması beklenirken, artan talepler sektörde fuar ihtiyacını beraberinde getirdi. 

Mod İstanbul Haberi

Mod İstanbul

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Ortadoğu Grup, Ön talep yapmaktaki amaçlarının daire satın almak isteyen kişilerin istediği daireyi en uygun fiyatlara alabilmelerin sağlamak olduğunu bildirdiler.


Kağıthane’de yapımına başlanacak  ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alana ayrılan projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark avantajlarıyla yaşamı kolaylaştıracak pek çok imkanı bir arada sunuyor.  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu ‘Mod İstanbul’, Belgrad Ormanı’na karşı manzarasıyla da öne çıkıyor.  

Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil...