28 / 03 / 2024

Moment Beştepe Ofis nerede

Moment Beştepe Ofis nerede

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Başkentlilerin ofis tercihlerini değiştirdiğini söyledi. Yeni nesil ofislerin birçok yaşam alanını bünyesinde bulundurduğunu belirten Uyar “Yeni nesil ofisler sosyal yaşamı renklendirirken aynı zamanda da iş verimliliğini arttırıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

700 bin kamu işçisinin taban ücreti 15 bin TL ilk 6 ay için zam oranı ise yüzde 45 oldu!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.20'de Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

O ilde 4 adet konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

EYT ne zaman çıkacak? EYT’liler ilk maaşı ne zaman alacak?

EYT için artık nefesler tutuldu. EYT düzenlemesine dair Beştepe'de toplantı gerçekleştiriliyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Son dakika gelişmesi! Asgari ücretin açıklanacağı saat belli oldu

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merakla beklenirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile asgari ücreti görüştü. Öte yandan asgari ücretin açıklanacağı saat de belli oldu.

Belediye o ildeki konut imarlı 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet konu imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Moment Beştepe Ofis nerede Haberi

Moment Beştepe Ofis nerede

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Başkentlilerin ofis tercihlerini değiştirdiğini söyledi. Yeni nesil ofislerin birçok yaşam alanını bünyesinde bulundurduğunu belirten Uyar “Yeni nesil ofisler sosyal yaşamı renklendirirken aynı zamanda da iş verimliliğini arttırıyor” dedi.


Tüm dünyada olduğu gibi Ankara'da da, klasik ofis anlayışının yerini, akıllı ve birçok detayı bünyesinde barındıran yeni nesil ofislere bıraktığını belirten Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Ankara'nın dört bir yanında inşa edilen modern iş merkezlerine sürekli yenileri ekleniyor. Çalışma saatlerinin yoğunluğu ile beraber çalışanlar ve yöneticiler molalarda keyifle ara verebilecekleri ve dinlenebilecekleri çalışma alanlarına ihtiyaç duyuyor ” dedi.


Yeni nesil ofisler Başkent'te yükseliyor


Gelir düzeyi ile doğru orantılı olarak beklentilerin de arttığını kaydeden Turgut Uyar, şunları söyledi: “Günün önemli bir zaman dilimini ofislerde...