25 / 04 / 2024

Moment Beştepe projesi

Moment Beştepe projesi

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe projesi satışa çıktı!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.

Moment Beştepe Ankara lokasyon!

Ofis büyüklüklerinin 83 metrekareden başladığı proje toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşuyor. Moment Beştepe Ankara lokasyon bilgisine göre Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi!

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında hayata geçirilecek olan proje home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Moment Beştepe Ankara satış ofisi!

Ofis alanlarının 70 metrekareden başladığı proje Ankara 'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükseliyor. Moment Beştepe Ankara satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Ankara Moment Beştepe satış ofisi!

Ankara Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 tarihinde basına tanıtılacak.

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Fuzul Beşiktaş lokasyon!

Kadıköy'ün Dikilitaş Mahallesi'nde toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? İşte Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi...

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmesi planlanan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Yapı Beşiktaş projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Moment Beştepe projesi Haberi

Moment Beştepe projesi


Her ay yürüttükleri kampanya, pazarlama gibi faaliyetlerle satış ofisine çok sayıda potansiyel müşteri ziyareti gerçekleştiğini aktaran Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar “Özellikle, piyasanın durma noktasına geldiği bu dönemde bile satış oranlarımızı yükselterek yüz güldürücü sonuçlar aldık. Çok ciddi pazarlama bütçesi olan konut projelerinde bile ziyaretçi sayılarının yok denecek kadar azaldığı bu kriz döneminde; Moment Beştepe projemize ciddi bir ziyaretçi akışı sağladık. Bu ziyaretçi akışı ile doğru orantılı olarak da çok iyi bir satış grafiği yakaladık. Satın alan müşterilerimize verdiğimiz kar etme, kazançlı, sağlam yatırım olma sözünü ise; projemizin ciddi oranda değer kazanması ve uzun vadede de bu değerin aratarak devam edeceğini kanıtlayarak tuttuk” dedi.


“Yatırımcılarımızın yüzünü güldürdük”

Turgut Uyar, satışların durma noktasına geldiği kış aylarında dahi satış rakamlarının...