23 / 04 / 2024

Moment Beştepe satılık

Moment Beştepe satılık

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Moment Beştepe lanse edildi!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’i medyaya tanıttı.

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe projesi satışa çıktı!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.

Moment Beştepe Ankara lokasyon!

Ofis büyüklüklerinin 83 metrekareden başladığı proje toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşuyor. Moment Beştepe Ankara lokasyon bilgisine göre Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Moment Beştepe Ankara satış ofisi!

Ofis alanlarının 70 metrekareden başladığı proje Ankara 'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükseliyor. Moment Beştepe Ankara satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

13 soruda Moment Beştepe projesi!

Moment Beştepe projesi Moment Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 metrenin üzerindeki tavan yükseklikleriyle ofis yaşantısına ferahlık sunan projenin 26 Kasım'da basına tanıtılması planlanıyor. İşte soruda 13 Moment Beştepe projesi...

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Ankara Moment Beştepe satış ofisi!

Ankara Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 tarihinde basına tanıtılacak.

Moment Yapı Moment Beştepe Projesi!

Moment Yapı Moment Beştepe Projesi 26 Kasım 2015 tarihinde görücüye çıkıyor. İçerisinde home ofis ve dükkanların yer alacağı proje 87 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe'de teslimler 2017 Aralık'ta!

Ofis yaşamının yüksek standartlara taşındığı Moment Beştepe projesi Moment Yapı güvencesi ile Türkiye’nin başkenti Ankara’da yükseliyor.

Moment Beştepe satılık Haberi

Moment Beştepe satılık

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Ankara'nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe ofis projesine dair detayları paylaştı. 



Uyar "Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık" dedi. Moment Beştepe projesinde ciddi bir ziyaretçi akışı sağladıklarını söyleyen Uyar, "Bu ziyaretçi akışı ile doğru orantılı olarak da çok iyi bir satış grafiği yakaladık. Satın alan müşterilerimize verdiğimiz kar etme, kazançlı, sağlam yatırım olma sözünü tuttuk" dedi. Faiz oranları ile yeni nesil ofis anlayışında farklılık oluşturduklarını söyleyen Uyar "Anlaşmalı bankaların garantörlüğünde 24 aya kadar yüzde 0 ve 60 aya yüzde 0,53 ve 120 aya yüzde 0,74 faiz oranları uygulanıyor" diye konuştu.