28 / 03 / 2024

moment yapı yeni proje

moment yapı yeni proje

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Dekar Zekeriyaköy sonbaharda satışta! Yeni proje! 

Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Zekeriyaköy için düğmeye bastı. Dekar Zekeriyaköy projesinin Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması planlanıyor...

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Levent Ayazağa fiyat!

Dap Yapı yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.  Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçen Dap Yapı projeye dair bilgileri açıkladı. Peki Yeni Levent projesinde bulunan konutların detayları ne oldu? Projede yer alan konut fiyatları ne oldu? İşte Yeni Levent projesinin detayları...

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Dap Yeni Levent detayları!

Dap Yapı'ı çok konuşulacak projenin detaylarını açıkladı . Dap Yapı, Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçti. Peki Yeni Levent projesinde yer alan konutların detayları neler İşte Yeni Levent projesinin detayları...

moment yapı yeni proje Haberi

moment yapı yeni proje


Her ay yürüttükleri kampanya, pazarlama gibi faaliyetlerle satış ofisine çok sayıda potansiyel müşteri ziyareti gerçekleştiğini aktaran Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar “Özellikle, piyasanın durma noktasına geldiği bu dönemde bile satış oranlarımızı yükselterek yüz güldürücü sonuçlar aldık. Çok ciddi pazarlama bütçesi olan konut projelerinde bile ziyaretçi sayılarının yok denecek kadar azaldığı bu kriz döneminde; Moment Beştepe projemize ciddi bir ziyaretçi akışı sağladık. Bu ziyaretçi akışı ile doğru orantılı olarak da çok iyi bir satış grafiği yakaladık. Satın alan müşterilerimize verdiğimiz kar etme, kazançlı, sağlam yatırım olma sözünü ise; projemizin ciddi oranda değer kazanması ve uzun vadede de bu değerin aratarak devam edeceğini kanıtlayarak tuttuk” dedi.


“Yatırımcılarımızın yüzünü güldürdük”

Turgut Uyar, satışların durma noktasına geldiği kış aylarında dahi satış rakamlarının...