25 / 04 / 2024

MÖN İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü Nihat Özbağı

MÖN İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü Nihat Özbağı

Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü ve aynı zamanda 3 Kasım 2013’te gerçekleşen Fenerbahçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ın yönetim listesi asil üyesi olan Nihat Özbağı kimdir?

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Arslan tarafından kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tezbaşaran ve Rıdvan Cengiz ortaklığında kuruldu.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

MÖN İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü Nihat Özbağı Haberi

MÖN İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü Nihat Özbağı

Nihat Özbağı kimdir?

Nihat Özbağı, 23 Temmuz 1950 Elazığ doğumlu. Nihat Özbağı, Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürüdür.


Yüksek Mimar Nihat Özbağı, MÖN İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’ni 05 Şubat 1981’de 25 milyon 200 bin TL sermaye ile ortağı Yük. Elk. Müh. Mehmet Özbağı’yla birlikte Ankara’da kurdu. 


Nihat Özbağı, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


MÖN İnşaat’ın müteahhitlik konuları arasında karayolu ve otoyollar, demiryolları, limanlar ve köprüler, havaalanı tesisleri, barajlar – sulama ve drenaj sistemleri, kanalizasyon ve içme suyu tesisleri, askeri hava üssü tesisleri, mekanik ve elektrik tesisatları, boru hatları ve pompa istasyonları yer alıyor.


MÖN İnşaat Grubu firmaları:

Bağtur İnşaat Turizm ve Ticaret LTD. ŞTİ.,  Öztur Turizm İnşaat ve ticaret A.Ş., Men Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., NM Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., Suata...