28 / 03 / 2024

mopsan Faruk Güler

mopsan Faruk Güler

MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Güler "Ekonomik büyüme hızı inşaat sektöründe çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir' dedi.

Ömer Faruk Çelik: Yeni kriz yabancı satışlarından çıkacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik: " Bu dolar kuruyla yabancılar elindeki konutları satarsa zarar edecek. Bu da Türkiye’de konutta yeni bir krizi başlatacak. " dedi..

Faruk Çelik: Emeklilerin Toki talebine sıcak bakıyorum!

TOKİ tarafından emeklilerin bütçelerine uygun konut yapılması talebine sıcak baktığını ifade eden Bakan Faruk Çelik, söz konusu talebi bugün sıcağı sıcağına Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ileteceğinin sözünü verdi.

Faruk Güllüoğlu Balkanlar'da 5 yılda 8 mağaza açacak!

Faruk Güllüoğlu, Azerbaycan ve Estonya’nın ardından yurtdışı yatırımlarını genişletme stratejisi kapsamında Kuzey Kıbrıs pazarına girdi. Firma Kıbrıs'ta master franchise sistemi kapsamında ilk mağazasını açtı..

Faruk Güllüoğlu 5 yıl içinde 8 mağaza açacak!

Faruk Güllüoğlu, Azerbaycan ve Estonya ’nın ardından yurtdışı yatırımlarını genişletme stratejisi kapsamında Kuzey Kıbrıs pazarına girdi.

Ali Faruk Göksu: Kentlerimiz birbirine benzemeye başladı!

Şehir Plancısı A.Faruk Göksu. "Kentlerimiz 60-65 yılda üç kez dönüştü. Dünyanın hiç bir yerinde 60-65 yıllık süreç içerisinde üç kez dönüşen kent yok, Kentlerimiz birbirine benzemeye başladı.

Ali Faruk Göksu: Türkiye 60 yılda üç defa dönüşüme uğradı!

Kentsel strateji uzmanı Ali Faruk Göksu, Kent Konseyi'nde 'Kentlerin Geleceğinde Vizyon, Tasarım ve Sosyal Etkinin Önemi' üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Kentlerin günümüzde gelişim felsefesi olmadığını belirtti.

Ali Faruk Göksu: Kentler kimliklerini kaybetti!

Antalya Kent Konseyi'nde Kentsel Strateji uzmanı Ali Faruk Göksu yönetiminde 'Kentlerin Geleceğinde Vizyon, Tasarım ve Sosyal Etki' adlı seminer gerçekleştirildi.

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Faruk Göksu: Türkiye'de kentler 65 yılda 3 kez yenilendi!

Sürekli değişen imar planlarını eleştiren ÇEKÜL Yüksek Dayanışma Kurulu Üyesi Faruk Göksu, kentlerdeki hızlı dönüşümün tarihsel dokusu olan kentlerde ciddi olumsuzluklar ve yıkımlar meydana getirdiğini söyledi.

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Faruk Yıldırım Mdürülüğü'nde, Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde kuruldu.

Faruk Akdoğan: Niğde'nin çehresi tamamen değişecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalard

Faruk Köksoy: Keşfedilmeyi bekliyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, projelerini anlattı. Bakü - Tiflis - Ardahan - Kars tren seferlerinin yakında başlayacağını; bu sayede hattın bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

mopsan Faruk Güler Haberi

mopsan Faruk Güler

Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde 2016'nın aym dönemine göre yüzde 5 büyüme göstermesini değerlendiren ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili veCEO'su Dr. Faruk Güler "Bu yüksek büyüme oranı Türkiye ekonomisinin temel aktörlerinden olan inşaat sektörüne de çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Sanayi ve hizmet sektörlerindeki büyüme hızının yüzde 5'in üzerinde gerçekleşmesinin yanı sıra, inşaat sektöründeki yüzde 3,7'lik büyümenin ekonomi üzerinde büyük bir moral etkisi olacağıru bildiren Dr. Güler, "Son dönem uygulanan teşviklerin bu büyüme oranındaki etkisi tartışılamaz. Bir yanda ihracatta olumlu gelişmeler yaşanırken, teşvikler sayesinde iç talepte de yükselme yaşanıyor" diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:  "2017 genelinde büyüme tahminlerinin olumlu yönde revize edileceğini düşünüyorum. İstihdam sağlayan ve birçok alt dalda katma değer yaratan...