19 / 04 / 2024

morbel fatih otel projesi

morbel fatih otel projesi

Morbel Otelcilik, Fatih'te 120 oda, 240 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel projesi yapıyor...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Tarihi yarımadada şok satış! 9 katlı otel 48 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Denizabdal Mahallesi, 1700 ada 4 parselde yer alan altında 2 dükkan bulunan 9 katlı otel ve arsasını 48 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alptekin Beyoğlu tarafından kuruldu.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

morbel fatih otel projesi Haberi

morbel fatih otel projesi


Morbel Otelcilik, İstanbul Fatih'e bağlı Alemdar Mahallesi'nde beş yıldızlı otel yapacak. Dosso Dossi'nin karşısında yer alan Morbel Fatih Otel projesi 120 oda, 240 yatak kapasiteli olacak.


Morbel Fatih Otel projesinde 1 adet toplantı salonu, 2 adet çok amaçlı salonu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, cafe ve bar, kahvaltı salonu, restoran, lobi, resepsiyon, sağlık birimi, otopark, cilt bakım üniteleri, Türk hamamı, jimnastik salonu vs. bölümler olacak.


Proje alanında yer alan mevcut tarihi hamam restore edilerek müze haline dönüştürülecek. Morbel Fatih Otel projesinin 2019'un sonunda hizmete açılması planlanıyor.


Morbel Fatih Otel projesi Gülhane Parkına 150 metre mesafede, Topkapı sarayına 300 metre, Ayasofya’ya 350 metre, Sultanahmet Camisine ise 425 metre yakınlıkta yer alıyor.



Gülcihan...