24 / 04 / 2024

morbel otelcilik fatih

morbel otelcilik fatih

Morbel Otelcilik, Fatih'te 120 oda, 240 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel projesi yapıyor...

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sevim tarafından kuruldu.

Abella Otelcilik Gıda Ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abella Otelcilik Gıda Ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Yetkin tarafından kuruldu.

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Değerli, Barış Çekin ve Mehmet Cem Öz ortaklığında kuruldu.

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Basha, Abdullah Şahinoğlu ve Omar Amkı tarafından kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Sy Vefa Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sy Vefa Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık yiğit tarafından kuruldu.

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Bigutay Dede tarafından kuruldu.

morbel otelcilik fatih Haberi

morbel otelcilik fatih


Morbel Otelcilik, İstanbul Fatih'e bağlı Alemdar Mahallesi'nde beş yıldızlı otel yapacak. Dosso Dossi'nin karşısında yer alan Morbel Fatih Otel projesi 120 oda, 240 yatak kapasiteli olacak.


Morbel Fatih Otel projesinde 1 adet toplantı salonu, 2 adet çok amaçlı salonu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, cafe ve bar, kahvaltı salonu, restoran, lobi, resepsiyon, sağlık birimi, otopark, cilt bakım üniteleri, Türk hamamı, jimnastik salonu vs. bölümler olacak.


Proje alanında yer alan mevcut tarihi hamam restore edilerek müze haline dönüştürülecek. Morbel Fatih Otel projesinin 2019'un sonunda hizmete açılması planlanıyor.


Morbel Fatih Otel projesi Gülhane Parkına 150 metre mesafede, Topkapı sarayına 300 metre, Ayasofya’ya 350 metre, Sultanahmet Camisine ise 425 metre yakınlıkta yer alıyor.



Gülcihan...