26 / 04 / 2024

Mövenpick Grup

Mövenpick Grup

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet değişikleri!

Kanal İstanbul güzergahında yaşanan mülkiyet değişikliklerinin araştırılması konusunda CHP yeni bir adım attı. Grup Başkanvekili Özel, mülkiyet değişikliklerinin tespit edilerek rantın ortaya çıkarılması, projenin yaratacağı tahribatın belirlenmesi için Meclis araştırma önergesi verdi...

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Özak GYO tarafından 3,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 3,5 milyon Euro tutarda 240 gün vadeli finansman sağladı...

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Setup İnşaat'tan Sırbistan'a 754 konutluk proje!

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

Mistral GYO inceleme süresini uzattı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca yapılan inceleme sürecini uzattı.

Özak GYO 9 milyon Euro finansman sağladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 9 milyon Euro tutarda ve Euro Libor+yüzde 1,6 faiz oranlı, 240 gün vadeli finansman sağladı. 

Mövenpick Grup Haberi

Mövenpick Grup

Üst segment turizmin Tayland, Sri Lanka, Avustralya, Yeni Zelanda ve Çin gibi ülkelere kaydığını gören Mövenpick Grubu, rotayı Asya’ya çevirdi. Türkiye’de 4 oteli bulunan grup, 2018 yılında Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası tarafında büyüme planlıyor.


Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, 2018 yılında Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası tarafında büyüme planlıyor.


Satış kaygısı olmayan, kaliteli, paralı turizmin Tayland, Sri Lanka, Avustralya, Yeni Zelanda ve Çin gibi bölgelere yani Asya’ya kaydığını söyleyen Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Biz de Asya, Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Çin gibi bölgelerde genişleyeceğiz, buralardaki yatırımlarımızı daha kaliteli bir hale çevireceğiz. Çünkü fuarlar buralarda. Çin muazzam bir ekonomi oldu. Avrupa’da da artık turizm zor, örneğin İspanya artık, turistlere ‘gelmeyin’ diyor” dedi.


Türkiye’de büyümek...