25 / 04 / 2024

Mövenpick otel açılışı

Mövenpick otel açılışı

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Son dakika! Gümüş yolun sonuna geldi! Gümüşü olanlar kan ağlıyor!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları 20 yılın en düşük seviyelerini yaşıyor. Gümüş resmen yolun sonuna geldi. Gümüşü olanlar kan ağlıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika...

Kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hazineye ait atıl tarım arazileri üretime açılıyor!

Tarım ve Orman ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ortak olarak yaptığı çalışmalarla Hazineye ait atıl tarım arazileri, çiftçinin kullanımına açılıyor.

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan müze-otel açılışa hazır!

Hatay'da bir otelin inşaat çalışmasında ortaya çıkan Helenistik dönemden İslamiyet dönemine birçok eserlerin bulunduğu müze-otel kısa süre içerisinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Troya Müzesi resmi açılışa hazır!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açılan yarışmayla belirlenen proje kapsamında yapımına 2014 yılında başlanan Troya Müzesi'nin resmi açılışı bugün yapılacak.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Panorama 1326 Müzesi'nin açılışına günler kaldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin açılışına günler kaldı.

Mövenpick otel açılışı Haberi

Mövenpick otel açılışı

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, 2018 yılında Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası tarafında büyüme planlıyor.


Satış kaygısı olmayan, kaliteli, paralı turizmin Tayland, Sri Lanka, Avustralya, Yeni Zelanda ve Çin gibi bölgelere yani Asya’ya kaydığını söyleyen Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Biz de Asya, Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Çin gibi bölgelerde genişleyeceğiz, buralardaki yatırımlarımızı daha kaliteli bir hale çevireceğiz. Çünkü fuarlar buralarda. Çin muazzam bir ekonomi oldu. Avrupa’da da artık turizm zor, örneğin İspanya artık, turistlere ‘gelmeyin’ diyor” dedi.


Türkiye’de büyümek istediklerini ancak şu anda Türkiye’de büyüme için çok doğru bir zaman olmadığını belirten Çetin, “Bizim bir tek çatı markamız var. Bununla yürüyoruz. Kontrollü büyüyoruz. Markamızı iyi koruyoruz. Franchise büyüme modeli uygulamıyoruz. Franchise, iş marka tarafından...