25 / 04 / 2024

Mövenpick otel yatırımı

Mövenpick otel yatırımı

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başarır tarafından kuruldu.

Mövenpick otel yatırımı Haberi

Mövenpick otel yatırımı

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, 2018 yılında Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası tarafında büyüme planlıyor.


Satış kaygısı olmayan, kaliteli, paralı turizmin Tayland, Sri Lanka, Avustralya, Yeni Zelanda ve Çin gibi bölgelere yani Asya’ya kaydığını söyleyen Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Biz de Asya, Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Çin gibi bölgelerde genişleyeceğiz, buralardaki yatırımlarımızı daha kaliteli bir hale çevireceğiz. Çünkü fuarlar buralarda. Çin muazzam bir ekonomi oldu. Avrupa’da da artık turizm zor, örneğin İspanya artık, turistlere ‘gelmeyin’ diyor” dedi.


Türkiye’de büyümek istediklerini ancak şu anda Türkiye’de büyüme için çok doğru bir zaman olmadığını belirten Çetin, “Bizim bir tek çatı markamız var. Bununla yürüyoruz. Kontrollü büyüyoruz. Markamızı iyi koruyoruz. Franchise büyüme modeli uygulamıyoruz. Franchise, iş marka tarafından...