19 / 04 / 2024

mudanya sahil düzenleme projesi

mudanya sahil düzenleme projesi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bursa’nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından sahil turizmi çalışmalarına da hız verdi.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nin temeli atıldı!

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Mudanya'da sahil düzenleme projesi başladı!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihalesi iki defa iptal edilen "İskele-Mütareke Binası Arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon" projesinde inşaata başlandı.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi gün sayıyor!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ağva’nın turizmine can katacak ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi.

Kocaali Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Kısa süre önce Kocaali’ye Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi hediye edeceklerini duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Kocaali Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi. Proje 20 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.

Ağva Sahil Düzenleme projesi 2017 yılının ilk yarısında tamam!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Ağva Sahil Düzenleme Projesi son şeklini alıyor!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başladığımız Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

mudanya sahil düzenleme projesi Haberi

mudanya sahil düzenleme projesi


Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı yılan hikayesine dönen ve Haziran ayı içerisinde çalışmaları başlayan Mudanya Sahil Projesi’nin bu yaz sonuna kadar bitirilemeyeceğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların kaplumbağa hızıyla sürdüğünü söyledi. Kamunun ve sahil esnafının mağduriyetinin nasıl giderileceğinin hala muamma olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Mudanya halkı gibi bizlerde bu çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Bu yaz sezonu sonuna kadar bitmeyecek gibi görünen çalışmalar sonucunda özellikle sahilde ki esnafımız yine mağdur durumda olacaktır” dedi.

 
“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bu yaz sonuna kadar projenin tamamlanacağı yönünde söylemlerini hatırlatan Türkyılmaz, “Asılan...