18 / 04 / 2024

mudanya sahil projesi 2015

mudanya sahil projesi 2015

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

DKY Sahil'de yüzde 10 yıl sonu indirimi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da sahil projesi olarak yükselen DKY Sahil projesinde yıl sonuna özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor...

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Suadiye Sahil fiyat listesi!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi 130 daireden meydana geliyor. Proje adalar ve deniz manzarasına hakim konum yükseliyor.  İşte Suadiye Sahil fiyat listesi...

DKY Sahil Kartal güncel fiyat listesi 2017!

DKY İnşaat imzasıyla yükselen DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. Proje 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İşte DKY Sahil güncel fiyat listesi 2017...

DKY Sahil'de avantajlı ödeme seçenekleri!

DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daire teslimleri 2019 yılının sonunda yapılacak...

mudanya sahil projesi 2015 Haberi

mudanya sahil projesi 2015

Kısa zamanda bitirilecek projeyle Mudanya Mütareke binasından BUDO iskelesine kadar olan 1 kilometrelik bantta 32 bin metrekarelik alanın liman kentine yakışır şekilde baştan sona düzenleneceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha sonra tüm sahil bantlarında uygulanacak birbirinden işlevsel projelerle Bursa’nın gerçek anlamda turizm kenti kimliğine bürüneceğini söyledi.


Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli için mütareke binası yanında tören düzenlendi. Halkın büyük ilgi gösterdiği törene Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Milletvekili İsmet Su, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da katıldı.


Sahil kenti: Bursa


Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıllardır beklenen bir projeye startı verdikleri için mutlu olduklarını söyledi....