25 / 04 / 2024

muğla bodrum satılık gayrimenkul

muğla bodrum satılık gayrimenkul

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Bodrum'da 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan avlulu iki kargir ev vasıflı gayrimenkul 13 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Bodrum'da 11.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 11 milyon 311 bin 182 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Bodrum'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Mazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkul toplamda  16 milyon 437 bin 845 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından Kumbahçe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz açık artırma usulü ile satışa sunuluyor..

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine 27 firma katıldı! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum parselinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO " Muğla Türkbükü Mahallesi yer alan 3 adet taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Muğla Bodrum parselinin değeri ne oldu? İşte detaylar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Bodrum'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Ortakent Köyü'nde yer alan ticaret alanlarını 9 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

muğla bodrum satılık gayrimenkul Haberi

muğla bodrum satılık gayrimenkul

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 16 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :48020100617
Pafta / Ada / Parsel :N18C-14C-1C/112/9
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Turizm Amaçlı Alanlar
İmar Tarihi :03.07.1996
Yasal Dayanak :2886 / 36.
Taşınmaz Yüzölçümü :6.466,00 metrekare 
Hazine Hissesi :6.466,00 metrekare 
Satılacak Yüzölçümü :6.466,00 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :16.500.000,00 
Geçici Teminat Bedeli : 3.300.000,00 
İhale Tarihi ve Saati :15.04.2021...