29 / 03 / 2024

muğla satılık arsa

muğla satılık arsa

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da bulunan 7 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve merak edilen fiyatlar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa sahibi olmak isteyenlere turizm şehrinde büyük fırsat! Hemen bakın! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe ve Elmalı mahallelerinde yer alan 8 arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Dalaman Belediyesi'nden büyük fırsat! 4 arsa satıyor!

Muğla İli Dalaman Belediye Başkanlığı, Muğla Dalaman'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Ula Belediyesi 10 adet arsa satıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 574 bin 541 liradan başlıyor.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Bodrum'da 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum Konacık Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 milyon 660 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'da 25.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye ve Menteşe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 25 milyon 841 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

muğla satılık arsa Haberi

muğla satılık arsa

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı tarafından, Ula Esentepe ve Elmalı'da bulunan 7 adet arsa satışa sunuluyor.  
Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi açık teklif usulü ile 28 Ekim 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Konut imarlı olarak belirtilen arsaların büyüklükleri 461,47 metrekare ile 684,31 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Ula Esentepe ve Elmalı'daki arsaların geçici teminat bedelleri 28 bin 800 TL ile 60 bin 900 TL arasında değişiyor. 

Arsaların fiyatları ise 960 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 2 milyon 30 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığından:

1- Ula Belediyesinin mülkiyetinde bulunan ve aşağıda mülkiyet bilgileri, nitelikleri ve muhammen bedelleri ile...