16 / 04 / 2024

muhit sancaktepe konut teslimleri

muhit sancaktepe konut teslimleri

Muhit Sancaktepe projesi Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Muhit Sancaktepe Evleri Sur Yapı fiyatları!

Muhit Sancaktepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede lansmana özel avantajlı fiyat listesi uygulanıyor...

Muhit Sancaktepe Konutları ön satış fiyatları!

Muhit Sancaktepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Muhit Sancaktepe'de teslimler 2022'nin sonunda!

Reysaş GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Sancaktepe ilçesi 1975 parselde inşası süren Muhit projesinin 1. fazının 2022'nin sonunda, 2. fazının ise Haziran 2023'te yapılacağı belirtildi. 

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

Muhit Sancaktepe fiyat listesi 2020!

Muhit Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, Anadolu Yakası'nın tam merkezinde, tüm yolların kesişim noktasında bulunuyor...

TOKİ İstanbul Sancaktepe 100 bin konut başvuru tarihleri!

TOKİ İstanbul Sancaktepe 100 bin konut başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlanacak.

Sancaktepe’de konut fiyatı 280 bin 800 TL!

Endeksa verilerine göre; Sancaktepe’de ortalama konut satış fiyatı 280.800 TL, geri dönüş süresi 23 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 9,31 TL.

Sancaktepe Muhit son durum 2019!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe Muhit projesine ilişkin "İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam ediyor" şeklinde açıklama yaptı...

Muhit Sacaktepe'nin satış sürecinde son durum!

Reysaş GYO, İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen konut projesi "Muhit"in satış sürecinin devam ettiğini açıkladı...

Sacaktepe Muhit'in satış süreci ne durumda?

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam ediyor...

Sancaktepe Muhit 2 projesi!

Sancaktepe Muhit 2 projesi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projede satışlar Eylül'de başlayacak.

Sur Yapı Muhit 2 projesi Eylül'de satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Muhit 2 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde yükselecek projede satışlar Eylül ayında başlayacak.

muhit sancaktepe konut teslimleri Haberi

muhit sancaktepe konut teslimleri

Muhit Sancaktepe'de daire teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Proje 6, 7 ve 10 katlı yedi blok olarak planlandı. 


Sur Yapı imzasıyla İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Muhit Sancaktepe projesi 16 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut.


Muhit Sancaktepe projesi toplam 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Projede zengin sosyal imkanlar da bulunuyor. 


Muhit Sancaktepe Konutları satılık ev fiyatları!

Muhit Sancaktepe Konutları satılık ev fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Projede spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi özellikler sunuluyor. 


Muhit Sancaktepe satış ofisi iletişim!

Tel: 444 5 787 

Web: muhit.suryapi.com.tr

Gizem...