29 / 03 / 2024

murat boz nerede yaşıyor

murat boz nerede yaşıyor

Ünlü popçu Murat Boz ve bir süredir ilişkide olduğu Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor. Kuruçeşme'deki evi boşaltan Enver, Boz'a haber gönderip evi boşaltmasını istedi. Şarkıcı yeni ev arayışına girdi.

Murat Boz Yeniköy'deki evinden taşındı!

Önceki gün basında çıkan ihanet haberi üzerine Murat Boz ile Aslı Enver evlerini ayırdı.

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

Murat Boz, 20 Nisan'da İstmarina AVM'de!

Kartal’da denize nazır konumuyla kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 20 Nisan Cuma günü Türk pop müziğinin güçlü sesi Murat Boz’u ağırlayacak.

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

murat boz nerede yaşıyor Haberi

murat boz nerede yaşıyor

Oyuncu Aslı Enver ile sevgili olan şarkıcı Murat Boz arasında sular durulmuyor. Murat Boz'un ihanet haberi sonrası ayrıldığı sevgilisi Enver, Boz'un Kuruçeşme’de yaşadıkları evi boşaltmasını istedi. 


İddialara göre ünlü popçu ile yaşadıkları evi terk eden Enver,  ortak arkadaşları aracılığıyla Boz’a evi boşaltması için haber gönderdi.


Boz ise hakkında çıkan haberler sonrası telefonunu bile açmayan Enver'in haberi üzerine yeni ev arayışına girdi. Ünlü şarkıcı bu sıralarda emlakçıların önerdiği evleri geziyor. Enver, Boz'un eşyalarını alması sonrasında evine geri geçecek.