25 / 04 / 2024

Murat Bozun evleri

Murat Bozun evleri

Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırımını gayrimenkule yapıyor.

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada işçilere yönelik bir konut projesinin çalışmalarının yürütüldüğünü dile getirdi. Kurum, "Evleri olmayan işçi kardeşlerimiz için yeni yapacağımız yerlerde onların uygun şartlarda ev sahibi olabilmelerini sağlayacağız" diye k

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Murat Kurum: Elazığ'daki tüm yapıların röntgenini çekiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sürsürü Mahallesi’nde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Murat Kurum ziyarette yaptığı açıklamada "Yıkılma tehlikesine ilişkin lazer tarayıcılarla bütün binalarımızı saniyede 2 milyon nokta atışıyla, ölçüm yapıyoruz." dedi.

Murat Kurum'dan Elazığlı depremzedelere yardım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlara ziyarette bulundu.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Fikirtepeliler'den Murat Kurum'a çağrı!

Fikirtepe’de evleri teslim bir türlü edilmeyen mağdurlar, çadırlarda nöbet tutuyor. Mağdur vatandaşlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Fikirtepe'ye davet ederek, Fikirtepe'deki faciayı yerinde görmesini istedi...

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Murat Akdoğan: Her Türk emlakçı doğar!

Ethica hastanelerinin sahibi Murat Akdoğan, “Her Türk emlakçı doğar” diyerek, müteahhitliğe başladı. Evleri 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla sattıklarını belirten Akdoğan, “Ben aslında kendime komşu arıyorum” dedi

Ela Concept Evleri fiyatları!

Ela Concept Evleri fiyatlarına göre dairelerin fiyatları 69 bin TL' den başlıyor. Murat Kumsel İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde yükseliyor.

Murat Bozun evleri Haberi

Murat Bozun evleri


Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırım yapmaya odaklandı. Boz, parasını gayrimenkule yatırıyor.


Şu sıralar sevgilisi Aslı Enver’den ayrılacağına dair dedikodularla gündemde olan Murat Boz, birçok sanatçı arkadaşı gibi geleceğini garanti almak adına yatırımlarına odaklandı. Konser başı 100 bin TL aldığı bilinen Boz, kazandığı parayla İstanbul’un çeşitli semtlerinden ev satın almaya başladı.


Üstelik Boz’un gayrimenkul yatırımları ev alımlarıyla sınırlı da değil. Şarkıcı, İstanbul’un çeşitli semtlerinden arazi ve dükkân da topluyor. Ticaretten anlamadığını ifade eden Boz’un güvenli yatırım anlayışı çerçevesinde kazanımlarını gayrimenkule yatırdığı...