29 / 03 / 2024

Murat Yıldırım Bebek

Murat Yıldırım Bebek

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ticarette de faliyet gösteriyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlere açıklama yaptı.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Murat Yıldırım: İflas etmedik, taşındık!

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ticarette de faliyet gösteriyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlere açıklama yaptı.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

İlhan Yıldırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Yıldırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet İlhan ve Murat Yıldırım imzasıyla Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani ev eşyası aldı!

Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani AVM'de görüntülendi. Çift, ev eşyaları satan mağazaları da dolaştı.

Murat Yıldırım: Bartın'da emlak satışları etkilenmedi!

Yıldırım Yapı Emlak sahibi Murat Yıldırım, darbe girişiminin emlak satışlarını etkilemediğini söyledi. Bartın'daki inşaat sektörünün hızlı yükselişinin sürdürdüğünü belirten Yıldırım, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı.

Murat Yıldırım: Üniversite yaptırmak istiyorum!

Adamı çarptığı doğru. Yanınızdaysa aurasıyla, ekrandaysa karizmasıyla... Şimdi uyarıyoruz sizi; her ne kadar Murat’ımıza erecek olsak da, Yıldırım çarpmışa döneceğimiz de kesin! ‘

Murat Yıldırım Bebek Haberi

Murat Yıldırım Bebek

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım Yıldırım, iflas ettiği yönündeki haberler için isyan bayrağını çekti. Yıldırım'ın Bebek ve Elmadağ’daki dükkanlarını kapatması iflas etti söylentilerine yol açtı. Yıldırım, Instagram hesabından yanıt verdi. Oyuncu, “Bebek şubesinden taşındığımızı gören bir muhabir 'iflas ettiler' haberi yapmış. Aksine işi daha da büyüttük" diye açıklama yaptı.