26 / 04 / 2024

Murat Yıldırım dükkanları

Murat Yıldırım dükkanları

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ticarette de faliyet gösteriyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlere açıklama yaptı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü!

Bu sene içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığı Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü...

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Mehmet Özhaseki Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kentte yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm projelerinin, vatandaşlara tüm detaylarıyla anlatıldığı merkezden övgüyle bahseden Bakan Özhaseki, Yıldırım’ın kentsel dönüşümde örnek alınması gerektiğini belirtti

Bursa Yıldırım Metrosu için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım metrosu için düğmeye bastı.

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

Yıldırım Teferrüç'te dönüşüm başlıyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Teferrüç Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi, Uludağ’ın eteklerindeki plansız yapılaşmanın sebep olduğu kötü görüntüleri ortadan kaldırarak turizme katkı sağlayacak.

Yıldırım kentsel dönüşümle değerleniyor!

Bursa Yıldırım'da Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ın değeri, yapılacak kaliteli yaşam merkezleriyle daha da artacak.

Murat Yıldırım dükkanları Haberi

Murat Yıldırım dükkanları

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım Yıldırım, iflas ettiği yönündeki haberler için isyan bayrağını çekti. Yıldırım'ın Bebek ve Elmadağ’daki dükkanlarını kapatması iflas etti söylentilerine yol açtı. Yıldırım, Instagram hesabından yanıt verdi. Oyuncu, “Bebek şubesinden taşındığımızı gören bir muhabir 'iflas ettiler' haberi yapmış. Aksine işi daha da büyüttük" diye açıklama yaptı.