29 / 03 / 2024

Murtaza Karaçanta

Murtaza Karaçanta

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

MHP Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, 36 proje ile belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Murtaza Karaçanta ' Kars için 36 proje ile yola çıktık ' dedi...

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Kars'a yeni imar planı!

Kars Belediye Başkanlığı’nın ‘yeni şehir planı’ Merkez Mahallesi sakinlerini üzdü. Yeni şehir planıyla yüzde 40 imar izni verilen mahalleli toplu olarak Başkan Karaçanta ile görüşecek.

Kars'ta asfaltlama çalışmaları başladı!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ''Kars’ı inşaat alanına çevirdik. Alt ve üst yapıda önemli mesafe kat ettik, yılsonuna kadar kentin yol sorununu çözmeyi hedefliyoruz.'' dedi.

Kars'ta inşaat sektörü iyi durumda!

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı kalıcı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, alt yapıdan, üst yapıya kadar Kars'ın bir çok sorununu çözdüklerini belirtti.

Kars Bayrampaşa'da Arapbaba Cami'nin açılışı yapıldı!

Kars merkez Bayrampaşa Mahallesi’nde Arapbaba Caminin açılışı yapıldı.Yaklaşık 600 kişilik Arapbaba Caminin açılışını Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Müftüsü Mehmet Genç ve mahalle sakinleri birlikte yaptı.

Altyapı çalışmaları Kars'ın çehresini değiştiriyor!

Kars Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK 'ya giden yolda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarındaki sıcak asfalt çalışm

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Murtaza Karaçanta kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Kars Belediye Başkanı olarak seçilen Murtaza Karaçanta kimdir? Murtaza Karaçanta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murtaza Karaçanta'nın biyografisi...

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

MHP Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, 36 proje ile belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Murtaza Karaçanta ' Kars için 36 proje ile yola çıktık ' dedi...

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Başkanı Sultan Murat Dereci' yi ziyaret eden Karaçanta, Kars için 36 projelerinin olduğunu, bunları kamuoyu ile paylaştıklarını ifade etti.

Mahalle'nin açılışını, City's Nişantaşı'nda İzzet Çapa yaptı!

İzzet Çapa'nın hayata geçirdiği Mahalle, City's Nişantaşı'nda önceki gün hizmete açıldı...

Harbiye Kara Harp Okulu binası depreme dayanıksız çıktı!

Harbiye'de Kara Harp Okulu modernizasyon çalışmaları sırasında binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı...

Murtaza Karaçanta Haberi

Murtaza Karaçanta

Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Belediye'ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yusufpaşa Mahallesi'nde kaldırımları kilit parke taşı ile döşerken, cadde de ise asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.



Kars'ta bir çok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yapan belediye yıl sonuna kadar kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı hedefliyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.




"BELEDİYE ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARI MEMNUN EDİYOR"

Uzun zamandan beri mahallelerine belediye hizmetlerinin gelmediğini ifade eden Yusufpaşa Mahallesi sakinleri, unutulan mahallelerinin yeniden hatırlandığını belirterek yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Çok sayıda mahalle sakini, "Eskiden burası çok güzeldi. Millet Bahçesi, İstikam Çay Bahçesi karşından kale, etrafında Harakani Külliyesi, buralar Kars'ın en güzel...