24 / 04 / 2024

muş havalimanı

muş havalimanı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan Muş Havalimanı'nın yeni ismini kamuoyuyla paylaştı.

MW Mimarlık, Muş Havalimanı için kolları sıvadı!

Muş Havalimanı yeni terminal binasının temel atma töreni yapıldı. MW Mimarlık imzası ile tasarlanan havalimanı 11 bin 400 metrekare alanda inşa edilecek.

Havalimanı sayısı 15 yılda 26'dan 55'e yükseldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Muş Havaalanında düzenlenen temel atma törenine katıldı. Arslan, 15 yılda havalimanı sayısı 26'dan 55'e yükseldiğini açıkladı.

Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Havalimanı metrosu durakları belli oldu mu?

Havalimanı metrosuna dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ülkenin en hızlı metrosunun kullanılacağı hattın açılışı 22 Ocak 2023 Pazar günü yapıldı. İşte bu konuda merak edilenler!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu mu?

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının tamamen durdurulduğu iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatı Havalimanı’nın inşaatı durdu mu?

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

Yeni havalimanındaki eylem provokasyon mu?

Kaos çetesi 40 gün sonra açılacak İstanbul’un yeni havalimanında sahneye boy gösterdi. Terör örgütü üyesi 405 kişi sahte kimlikle gelerek havalimanı işçilerini provoke etmeye çalıştı. 

Muş Havalimanı Ekim'de tamam!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Muş Havalimanı'nın inşaatı devam eden terminal binasını inceledi.

Muş Havalimanı'nın ismi belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan Muş Havalimanı'nın yeni ismini kamuoyuyla paylaştı.

muş havalimanı Haberi

muş havalimanı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı kamuoyuna açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş ve Kahramanmaraş Havalimanlarının terminal binalarının tamamlanma aşamasında olduğu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Muş Havalimanı'nın yeni ismini açıklayan Erdoğan,  ''Biliyorsunuz bazıları üreticiden malı peşin alıyor. Ve garip benim üreticim çok çok ucuza bu malını elinden çıkarmış oluyor. Şimdi bunu biz bu sistemle hakkı neyse bu hakkı ona verecek şekilde inşallah adımını atmış olacağız.
İstanbul’a bir başka sözümüz var. Üç katlı büyük İstanbul tünelinin inşası için ihaleye çıkıyoruz.
Şimdi heyecanlandım. Açılışta veririz diyordu arkadaşlar ama Muş ve Kahramanmaraş Havalimanlarının terminal binaları bitiyor. Şimdi artık Muş Havalimanı demeyelim dedi arkadaşlara. Oranın adını da Sultan Alparslan Havalimanı koyalım dedik'' diye...