26 / 04 / 2024

Muş Yatırım

Muş Yatırım

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ağırladı. Asya, ilçede çarpık yapılaşmadan kurtarmak adına yeni imar alanları açıldığını ifade etti.

Muş'a yapılan yatırımlar artıyor!

Muş'ta, tarım sektörünü canlandırmak ve ekonomik gelirleri artırmak amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından son 10 yılda 1 milyar lira yatırım yapılan Muş Ovası'na, yaklaşık 2 milyar liralık daha yatırım yapılması planlanıyor.

LC Waikiki, Damat ve Doğtaş'tan Muş'a yatırım sözü!

Yeni teşvikler sonrası 180 kişilik işadamı heyeti Muş'a çıkarma yaptı. LC Waikiki, Damat ve Doğtaş bölgede yatırım sözü verdi. Bakan Çağlayan, "Şampiyonlar ligine çıkacağız" dedi

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından açıklanan kredi kararı gündeme bomba gibi düştü. Uzmanlar, yeni kararın konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağı, fiyatları düşüreceği görüşünde bulunuyor.

Ev ve iş yerleri yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? 

DASK teminatlarının piyasa şartlarına göre güncellenmemesi durumunda, deprem bölgelerinde, birçok kişi için, ev ve işyerlerinin yatırım aracı olmaktan çıkabileceği uyarısı geldi.

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Vatandaş kaybetmeye mahkum mu? Kar ettirecek yatırım aracı kalmadı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın ilk 6 ayında tüm yatırım araçları yatırımcıya kaybettirdi. Yani vatandaşların paralarını yıllık yüzde 79.6 enflasyona karşı güvenle koruyabilmeleri için ellerinde hiçbir enstrüman kalmadı.

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, nereye yatırım yapsak diye düşününler için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Memiş; Euro, Dolar, Sterlin, Gram Altın ve Gümüş ile ilgili dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 18 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Muş, Bünyamin Sevindik ve Sahil Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Konut yatırımı mı arsa yatırımı mı daha mantıklı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen'e gelen soruda, kendi evinde oturduğunu belirten okuyucu, elinde bir miktar para bulunduğunu, bu para ile yatırım amaçlı yeni bir konut mu yoksa arsa mı almasının mantıklı olduğunu sordu.

Muş Yatırım Haberi

Muş Yatırım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Muş Belediyesi'nde ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Feyat Asya, Bakan Arslan'ı makamında ağırladı. 


Başkan Asya, “Muş halkı adına beraberinizdeki heyetle birlikte ilimize teşriflerinizle bizleri şereflendirdiğinizi belirtmek isterim. Sayın Bakanım, göreve geldiğimiz günden beri Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve sizin gibi kıymetli ekip arkadaşlarının çizdiği yol üzerine bizler de halkımıza hizmetlerimizi sunmayı sürdürüyoruz. Muş Belediyesi olarak sınırlarımızın ötesinde plan ve programlar yaparak hizmet yapıyoruz. Kısıtlı bütçemize rağmen büyük projelere el attık. Siz değerli devlet büyüklerimizin de desteği ile kentimizin ihtiyaç duyduğu tıbbi atık sterilizasyon merkezi, canlı hayvan pazarı, yaş sebze meyve hali ve soğuk hava deposu, hayvan barınağı gibi tesisleri halkımızın hizmetine sunarken, şehirlerarası terminal, ilçe terminali, aktivite merkezlerini de bitirme aşamasına getirdik. Aynı şekilde...