19 / 04 / 2024

Mustafa Altın

Mustafa Altın

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Jewelry Show’a katılarak, "Şu anda 40 tonun üzerinde senelik altın imalatımız var. Yerin altından bunu çıkarıp değer şekli ile ekonomiye kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Bakan Varank: 80 ila 100 milyar dolarlık altın toprak altında! İşte detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, altın madeni konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Bakan o ilimizi işaret etti! 100 milyar dolarlık altın ve gümüş toprak altında yatıyor

Çanakkale’de üretim yapan TÜMAD Madencilik firmasını ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altın ve gümüş madenciliğinin ekonomiye katkısına değinen Varank, o ilimize için önemli bir müjde verdi.

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...

Mustafa Aslan adlı  kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altın fiyatının bu yıl 92 euro olduğunun altını çizerek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Darphane gram altın üretimine yeniden başladı!

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, "Kuyumculardan giden tüm altın talepleri, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından hızla karşılanıyor. Ayrıca, darphanenin 1 gramlık altın üretimine yeniden başladığını da belirtmek isteriz." dedi.

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile büyüyecek!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelerek yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz" dedi...

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Mustafa Hakan Özelmacıklı, Altın Emlak Genel Müdürü oldu!

Mustafa Hakan Özelmacıklı Altın Emlak Genel Müdürlüğüne atandı. Özelmacıklı, 1998 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı!

Keçiören Belediyesi 6 yılda yaptığı hizmetleri, yatırımları '6 Altın Yıl' adlı kitapta birleştirdi. Başkan Mustafa Ak'ın göreve geldiği 2009'dan 2015'e kadar yaptığı hizmetlerin anlatıldığı '6 Altın Yıl' adlı tanıtım kitabında projeler anlatıldı.

Mustafa Altın Haberi

Mustafa Altın


Bursa Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi. Teslim törenine Nilüer Proje Tasarım Ortakları Mustafa Altın, Şevket İlhan ve hak sahipleri katıldı.


Çesa Sitesi ve Akkent Sitesi'ni dönüşümle birleştirdikterini belirten Altın, toplam 42 konut ve 12 dükkan inşa ettiklerini söyledi. Altın, "Gecekondulaşmanın ötesinde ruhsatlı binaların bile bu kadar çürük olması, 25-30 yıl önce de bu işin doğru yapılmadığını gösteriyor. O günkü teknoloji ile yapı labilir ama bu kadar da çürük yapılması dikkat çekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.



http://www.niluferproje.com/


Hürriyet...