26 / 04 / 2024

Mustafa Başar kimdir

Mustafa Başar kimdir

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Başarılı Mimarlar Kayseri'ye geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ülkemizin farklı şehirlerinde başarılı projeler ortaya mimarların düşüncelerini dinledi.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

Mustafa Ilıcalı kimdir?

2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevinde bulunan Mustafa Ilıcalı kimdir? Mustafa Ilıcalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Ilıcalı..

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Mustafa Başar kimdir Haberi

Mustafa Başar kimdir

Alıcı ve satıcılara yol haritası olan Mustafa Başar, ekspertis ve yol gösterici olmanın kurallara bağlı olduğunu belirterek, sohbete şu sözlerle başlıyor. 


Başar; "Dövizdeki artış, İnşaat demirindeki artış ve diğer emtialara gelen zamlar inşaat maliyetlerine henüz yansımadı, zira birçok gayrimenkulün projesinin kurdaki dalgalanmadan önce inşaat imalatını tamamladığından dolayı fiyat artışlarının henüz tetiklemediğinin altını çizerek "gayrimenkul almanın şu ara tam zamanı" diyoruz.


-Mega Gayrimenkul Danışmanlık kuruluş amacı ve Hizmetleri hakkında kısa bir açıklama yapar mısınız? 


Başar; Mega gayrimenkul sektördeki eksikleri ve aksaklıkları doğru tespit ederek gerçek anlamda kurumsal bir yapıda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş bir danışmanlık ofisidir. Tamamen şeffaf ve güvene dayalı hizmet anlayışında olup bunları ikili ilişkiler ile pekiştirmek önceliklerimizdendir. 


Aynı zamanda nihai tüketicinin talep ve ihtiyaçlarını ön plana alarak, üretici firmaları bu yönde...