28 / 03 / 2024

Mustafa Bedri Şengül

Mustafa Bedri Şengül

Meptis Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Bedri Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy' de kuruldu.

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde akıl almaz santim oyunu!

Riskli yapılarını yenilemek isteyen 56 daireli site sakinleri kentsel dönüşüm için bir müteahhit ile anlaşma sağladı. Müteahhitle anlaşmayan başka müteahhit Mustafa E. akıl almaz bir yola başvurdu. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Şengül Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şengül Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Şengül tarafından kuruldu.

Pınar Saip: Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri depreme dayanıklı hale getirilmeli!

Sözcü Gazetesi’nden Yüksel Şengül İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip ile röportaj yaptı. Dr. Saip; “Olası bir İstanbul depremine önlem alınmalı ve hastaneler dayanıklı hale getirilmedi” şeklinde konuştu.

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Şengül, Murat Yıldırım ve Mükremin Bulut tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul öğrenci projesi değil!

Kanal İstanbul, Kuzeyi hedefleyen projeler zincirinin en kritik halkalarından biri olarak gündemi belirliyor. İşte Tarık Şengül'ün Kanal İstanbul ile ilgili köşe yazısı...

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Kübra Gül Beyaz, Mehmet Gül, Mustafa Kubilay Gül, Salih Gül, Seda Aydın Yürütken ortaklığında kuruldu.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Mustafa Bedri Şengül Haberi

Mustafa Bedri Şengül


Meptis Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Bedri Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.


Meptis Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)      Yurt içinde ve yurt dışında; Her türlü yapılarda endüstriyel  tesislerinin etüt,proje,mühendislik,taahhüt,imalat,temin, tesis,inşa ve montaj işleri, 2)       Her türlü yapıların,sıhhi tesisat,ısıtma,soğutma, endüstriyel soğutma,havalandırma,klima,rutubetlendirme,kurutma ,yangın sistemleri,otomatik kontrol ve kumanda sistemleri, elektrik,asansör,telefon ve her türlü kuvvetli ve zayıf akım ve benzeri  tesisat işlerini etüt,proje,mühendislik,imal,temin ,tesis,inşa ve montaj işleri, 3)       Yurt içinde ve yurt dışında etüd, proje kontrollük, müşavirlik, mühendislik hizmetleri yapmak, inşaatlarla ilgili her türlü tesis ve montaj işlerini taahhüt ve inşa etmek, konu ile ilgili her nevi taahhütlerde bulunmak, kamu ve özel kuruluşlardan...