16 / 04 / 2024

Mustafa Ceceli ile selin imer ev

Mustafa Ceceli ile selin imer ev

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, perşembe günü Binance'nin temsilcileri ile Meclis'te ile Kripto yasasını görüşecek. 

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

5G teknolojisinin gayrimenkuldeki etkileri neler olacak?

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Ambeent kurucusu Prof. Dr. Mustafa Ergen ile 5G teknolojisini masaya yatırdı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Ezgi Mola Çeşme'de 2 katlı villa kiraladı!

Oyuncu Ezgi Mola, Çeşme’de işletmecilik yapan Mustafa Aksallı ile daha fazla vakit geçirmek için 2 katlı bir villa kiraladı.

Emina Jahovic: Önceki evim benim için çok büyüktü!

eski eşi Mustafa Sandal ile komşu olacağı haberleriyle ilgili konuşan Emina Jahovic, "Önceki evim benim için çok büyüktü. Orada üç kadınla yaşıyorduk ama şimdi sadece bir yardımcımız olacak. Yeni evimiz çok daha kullanışlı" dedi.

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salman Owaıd Arwemı tarafından kuruldu.

Mustafa Ceceli ile selin imer ev Haberi

Mustafa Ceceli ile selin imer ev

Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti, 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.


Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer, aşk yuvalarını kurma çalışmaları hızla devam ediyor.


Selin İmer ile kısa sürede nikâh masasına oturan Ceceli, Çubuklu Vadi Konakları'ndan 2 milyon dolara lüks bir villa satın almıştı. Ancak ikili, yeni hayatlarına başlamadan önce evi baştan aşağıya değiştirme kararı aldı. 


Selin İmer'in zevkine göre tasarlanan lüks evin tadilat fiyatının 150 bin dolar olduğu öğrenildi. Çalışmalarla yakından ilgilenen güzelin, ustaların başından bir an olsun ayrılmadığı da gelenler bilgiler arasında. 


Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa...