18 / 04 / 2024

Mustafa Farsakoğlu özgeçmiş

Mustafa Farsakoğlu özgeçmiş

Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu kimdir? Mustafa Farsakoğlu, ne zamandan beri Adalar Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu'nun biyografisi...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın geleneksel iftarı 17. kez düzenlendi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftarını, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirdi...

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Mustafa Karamehmetoğlu, Bereket Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrıldı!

Mustafa Karamehmetoğlu Bereket Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrıldı...

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Mustafa Farsakoğlu özgeçmiş Haberi

Mustafa Farsakoğlu özgeçmiş

Mustafa Farsakoğlu kimdir?

Mustafa Farsakoğlu, 1955 yılı Osmaniye doğumlu. Dr. Farsakoğlu, ilk ve ortaokulu Osmaniye’de, liseyi İstanbul Pertevniyal Lisesi’nde tamamladı. 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 1978 yılında çalışma hayatına başladı. 


Sırasıyla; Adıyaman Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı (1978), Tunceli-Nazımiye, Trabzon-Arsin, Elazığ-Sivrice’de Kaymakam Vekilliği, Malatya-Akçadağ, Konya-Cihanbeyli, Bingöl-Kiğı, Tekirdağ-Muratlı ve İstanbul Adalar’da Kaymakamlık, Elazığ, Muğla ve Yalova’da Vali Yardımcılığı yaptı. Vatani görevini; 1981-1983 yıllarında Eğridir Dağ Komando Okulu’nda, Tunceli ve Elazığ’da Jandarma Komando Asteğmen olarak tamamladı. (1991-1992) Yabancı dil eğitimi ve mesleki araştırmalar yapmak üzere gittiği ABD’de 1 yıl kaldı. 


1996-2001 yıllarında, İstanbul Adalar Kaymakamlığı’nın ardından Yalova Vali Yardımcısı olarak atanan Dr. Mustafa Farsakoğlu 2006 yılında emekli oldu. 


Emekli olduktan sonra; Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür...