25 / 04 / 2024

Mustafa Şahin

Mustafa Şahin

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Ufuk Caddesi'nde kuruldu.

Gür Şah İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Şah İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Gürsoy ve Mustafa Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Esenyurt, Battalgazi Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Gazipaşa'da esnaf kepenk kapatıyor!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, açılan alışveriş merkezleri nedeniyle ilçede 1 yılda kooperatif ortağı sayısının 3 binden 926'ya düştüğünü söyledi.

İnşaat pastasından bileşerek daha çok pay alabiliriz!

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin, "Büyük inşaat pastasından yerli firmalarımızın daha çok pay almasını istiyoruz. Bunun da yolu bir araya gelmekten, daha güçlü olmaktan geçiyor" dedi.

Mode Teknik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mode Teknik Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 264 bin 375 TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

BİM-FED inşaat sektörünün sıkıntılarını konuştu!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) öncülüğünde bir araya gelen inşaat sektörü temsilcileri, sektörde yaşanan sorunları konuştu....

Grup SM Şahin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup SM Şahin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 9 Ocak 2013 tarihinde, 240 bin TL sermaye ile, Mustafa Şahin, Sadık Şahin, Türkan Şahin ortaklığıyla kuruldu...

İznik'te kazı sırasında Senato Sarayı kalıntıları bulundu!

UÜ Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şahin: ''Kent merkezinde Ayasofya karşısında bulunan bir arsada yapılan sondaj kazısında ortaya çıkan kalıntıların tarihi Senato Sarayı'nın kalıntıları olduğunu düşünüyoruz''

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Yakaza Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakaza Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Fatih Semiz ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Harmony Proje Yönetimi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Harmony Proje Yönetimi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

Mustafa Şahin Haberi

Mustafa Şahin

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Ufuk Caddesi'nde kuruldu. 


Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...