19 / 04 / 2024

mustafakemalpaşa Dört Mevsim Bisiklet Turizmi

mustafakemalpaşa Dört Mevsim Bisiklet Turizmi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, BEBKA desteği alan "Dört Mevsim Bisiklet Turizmi" projesiyle, sektörde marka olmayı hedefliyor. Projeden ilk yıl yaklaşık 350, yıllık toplamda ise 2 binin üzerinde bisikletli yararlanacak.

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

mustafakemalpaşa Dört Mevsim Bisiklet Turizmi Haberi

mustafakemalpaşa Dört Mevsim Bisiklet Turizmi


Dünyada ve ülkemizde hızla gelişmekte olan bisiklet turizmi için harekete geçen Mustafakemalpaşa Belediyesi, "Dört Mevsim Bisiklet Turizmi" projesi ile Türkiye'nin ilk bisiklet turizmi ve dağ bisikleti iniş parkurlarını ilçeye kazandırmayı hedefliyor. 10 ayda tamamlanması hedeflenen projeden ilk yıl yaklaşık 350, yıllık toplamda ise 2 binin üzerinde bisikletli yararlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl içinde Türkiye'nin ilk Downhill (Dağ Bisikleti İniş) Bisiklet Festivali'ni yapmayı da planlıyor.


Mustafakemalpaşa Belediyesi Plan-Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Mustafakemalpaşa'da Dört Mevsim Bisiklet Turizmi" projesi, Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) mali destek programına alındı. Uludağ Üniversitesi ortaklığındaki projenin iştirakçileri ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bisikletliler Derneği, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti, AKUT ve Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği'nden oluşuyor. Bisiklet turizmi için Türkiye'deki ilk ciddi adımları attıklarını söyleyen Mustafakemalpaşa...