26 / 04 / 2024

mvk yapı kurtköy

mvk yapı kurtköy

Kurtköy’ün en değerli noktasında ev ve ofis konseptini bir arada sunan Work Square projesini inşa eden MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, hazır ofis piyasasını değerlendirdi. Mavuk, Work Square projesinin sunduğu hizmet ve konumu itibariyle

Squarework'te 195 bin TL'ye! 30 ayda teslim!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilmiş olan Work Square projesinde maksimum konut fiyatı 740 bin lira olarak belirlendi...

Kurtköy Work Square'de 195 bin liraya daire!

MVK Yapı'ya ait Work Square projesi Kurtköy'de yer alıyor. Daire fiyatları 195 bin lira ile 740 bin lira arasında değişiyor...

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Pendik Kurtköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi 3978 Ada, 16 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Ana Yapı iletişim!

Ana Yapı Kurtköy'de başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Ana Yapı Kurtköy projesinde 224 konut olacak...

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. 243 adet 1+1'den meydana gelen Vogue Kurtköy Evleri'nde satış fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Ana Yapı Kurtköy projesi geliyor!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de inşa edilecek olan Ana Yapı Kurtköy projesinde konut ve ticari alanlar yer alıyor. Projenin Haziran ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy ödeme planı!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre yakınlıkta olan proje 3 bloktan meydana geliyor.

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyonluk proje!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. Kurtköy’de değişen ihtiyaçlara göre geniş metrekareli planlanan projede, dairelerin net-brüt farkına da farklı bir boyut getiriliyor.

360 Kurtköy projesi satışta!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. 360 Kurtköy adı verilen projede, toplam 540 daire yer alıyor.

Kurtköy'e 320 milyon liralık dev proje!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı Kurtköy'de yeni bir projeye başlıyor. 320 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek "360 Kurtköy' projesi 536 daire ve dört villadan oluşuyor.

mvk yapı kurtköy Haberi

mvk yapı kurtköy


Ülkemizde hazır ofis sistemlerini çok büyük alanlara ihtiyaç duymayan, özellikle yabancı firmaların, kaliteli hizmet almak ve merkezi bir lokasyonda olmak istediklerinde taleplerini karşılayan oldukça yeni ancak hızla gelişen bir sektör olduğunu söyleyen Mavuk, “Hazır ofis çözümleri sunan firmalar dışında artık inşaat firmaları da konut ve ofisten oluşan karma kullanımlı projeler tasarlamaya başladı.  Bu tip projeler firmaların sadece laptopları ile gelip, anında işlerini halletmelerine imkan veriyor” şeklinde konuştu. 



Work Square projesini de günümüz iş dünyasının ihtiyaçlarını düşünerek tasarladıklarını ifade eden Mavuk, “İş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığımız Work-Square projesinde, ofis kullanımı için ihtiyaç duyulan tüm ekipman ve hizmetler sunuluyor. Ofisinizde ihtiyaç duyacağınız teknik altyapıyı size sağlamanın yanında, katlarda bulunan ortak kullanıma açık ofis destek birimlerinde ofis ekipmanları, sekreter hizmeti ve temizlik...