19 / 04 / 2024

MYC Partners gayrimenkul projeleri

MYC Partners gayrimenkul projeleri

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Şahin tarafından kuruldu.

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Metin Bozkurt ve Mehmet Uzer ortaklığında kuruldu.

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Kalan tarafından kuruldu.

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Demirci ve Halim Güzel ortaklığında kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Estetihca yurt dışına açılıyor!

Wellness konseptini hayata geçicerek olan MYC Partners, Bodrum LUX oteline sağlığı getiriyor. Şirket, yeni konseptle sezonu 12 aya uzatmayı hedefliyor.  

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

MYC Partners gayrimenkul projeleri Haberi

MYC Partners gayrimenkul projeleri

DR. Murat Akdoğan, iş dünyasının sıra dışı girişimcilerinden biri... 24 yaşında mühendis olarak girdiği Baymak'ı, kriz döneminde batmaktan kurtardı ve ardından şirketin patronu oldu. Onun yönetiminde Baymak, sektörün en büyük oyuncusu haline geldi. 2002 yılında İngiliz Baxi Group ile ortaklığa imza atan Akdoğan, 2013 yılında da şirketi tümüyle BDR Therma'ya satarak sektörden çıktı. Baymak'ta yapmak istediği her şeyi yaptığını belirten Akdoğan'ın odağında ise artık sağlık, gayrimenkul ve turizm sektörü var.


Ethica ve Estetica markalarıyla sağlıkta 1'i genel 3'ü estetik olmak üzere 4 hastaneyle yola devam eden Akdoğan, "Bu alanda 120 milyon TL'lik bir hacmimiz var, Ancak bu hacmi 3 yılda 3 katına çıkarma potansiyeli de bulunuyor" diyor. Akdoğan, bu potansiyeli hayata geçirmek için gözünü yurt dışına çevirmiş durumda, ilk olarak...