29 / 03 / 2024

N5 Suites telefon

N5 Suites telefon

Özyurtlar İnşaat N5 Suites fiyatları 169 bin liradan başlayarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan N5 Suites Beylikdüzü projesinde daireler Haziran 2015 yılında teslim ediliyor...

N5 Suites Konutları!

N5 Suites Konutları 190 adet konut, 32 otel odası ve 8 adet dükkandan meydana geliyor. 16 katlı tek blok halinde yükselen projede 1+0 ve 1+1 daire tipleri yer alıyor. ...

N5 Suites fiyat!

16 katlı tek blok şeklinde tasarlanan N5 Suites fiyat bilgisine göre projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites nerede?

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N5 Suties projesinde fiyatlar 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar İnşaat N5 Suites nerede? sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlanıyor cevabını verebiliriz...

N5 Suites görselleri!

N5 Suites görselleri ve daire fiyatlarını haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Stüdyo daireler 149 bin liradan alıcılarını bekliyor...

N5 Suites Beylikdüzü iletişim!

N5 Suites Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web sitesi haberimizin içerisinde yer alıyor

Özyurtlar N5 Suites fiyatlar!

Özyurtlar N5 Suites fiyatlar kapsamında 87 metrekare alana sahip 1+1'ler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Detaylar haberimizde...

Verra Suites Beykoz telefon numarası!

Verra Suites Beykoz telefon numarası haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek proje Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 3 lira kira garantili daireler!

Özyurtlar N5 Suites projesinde 60 ay yüzde O faizle konut sahibi olunabiliyor. Esenyurt N5 Suites projesinde 229 bin TL'den başlayan daireler 3 bin TL'ye kiralanabiliyor.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites Özyurtlar'da 229 bin TL'ye!

Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatların devam ettiği N5 Suites Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede daire fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'te kampanya!

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor.

Özyurtlar N5 Suites'te vade farksız taksit!

Özyurtlar İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan N5 Suites projesinde 229 bin liradan başlayan konutların 3 bin lira kira getirisi ile alıcıları bekliyor..

Özyurtlar N5 Suites'te vade farksız taksit!

Özyurtlar İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan N5 Suites projesinde 229 bin liradan başlayan konutların 3 bin lira kira getirisi ile alıcıları bekliyor..

N5 Suites telefon Haberi

N5 Suites telefon


Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor olan N5 Suites projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Özyurtlar İnşaat N5 Suites fiyatları öncesinde proje detaylarına yer verelim.


N5 Suites Beylikdüzü projesinde yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. 330 bağımsız birimden oluşan N5 Suites Beylikdüzü projesinde 190 daire, 132 otel odası, 8 dükkan yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan N5 Suites Beylikdüzü projesi 16 katlı olarak inşa ediliyor. Beylikdüzü N5 Suites Evleri projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.



Özyurtlar İnşaat N5 Suites fiyatları!


Özyurtlar İnşaat N5 Suites fiyatları 169 bin liradan başlayarak yükseliyor. Özyurtlar N5 Suites projesinde stüdyo dairelerin alanı 40 metrekare, 1+1 dairelerin alanı 75 - 87 metrekare olarak belirlendi.


Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü projesinde teslimler Haziran 2015 yılında yapılıyor....