20 / 04 / 2024

Nadir Kadakal

Nadir Kadakal

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

Tesla Roadster Elon Musk şirketi tarafından yapılmış ilk araçtır, ancak sınırlı üretim nedeniyle yıllar içinde çok nadir üretilir hale gelmiştir ve diğer yandan Tesla'nın geleceğini temsil eder. Sportif söylemler, bugüne kadar bir sonraki Roadster hakkında hala çok az bilgi var.

Bir ilke imza atılacak! Türkiye’de üretimine başlanıldı!

Beylikova Florit, Barit ve Nadir Toprak Elementleri Pilot Tesisinin açılışı yapıldı. Türkiye’de ilk defa üretimi gerçekleştirilecek. İşte detaylar!

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Turizmden 2028'de 100 milyar dolarlık gelir hedefi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan yaptığı açıklamada  geçen yıl 46 milyar dolar olan turizm gelirlerini 2028 yılında 100 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Cebinizdeki 50 TL ve 200 TL'yi acilen kontrol edin! Eğer buna sahipseniz zengin olacaksınız!

Son zamanlarda, hatalı basım banknotların koleksiyonerlerin dikkatini çektiği konuşuluyor. Bu banknotlar nadir ve ilgi çekici olabildiğinden, bazı durumlarda yüksek fiyatlara satılabiliyorlar.

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Almak isteyenler için son fırsat! Skoda Kodiaq'ın fiyatı bu ay 1 kuruş bile zamlanmadı! 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Kodiaq, Aralık ayında fiyatı zamlanmayan nadir modellerden birisi olarak dikkat çekti. Peki Skoda Kodiaq'ın fiyatı ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi…

Nadir Kadakal Haberi

Nadir Kadakal

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi iş konusu; Konaklama, yiyecek- içecek ve diğer Turizm faaliyetlerinin yürütüleceği; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...