19 / 04 / 2024

nail olpak

nail olpak

Olpak: "Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerde ihracat açısından farklı pazarlar mevcut. Bu manada Türkiye için hala çok ciddi bir potansiyel görülüyor."

Faiz indirimi konut sektörünü olumlu etkileyecek!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, faiz indirimi sürecinin devam edeceğine yönelik piyasa beklentilerinin artmasının, başta konut talebi olmak üzere yatırım, üretim, istihdam sürecinin de olumlu etkileyeceğini söyledi.

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda TOKİ modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu..

Markalar AVM'lerle küreselleşebilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Perakende Sektör Kurulu tarafından Sütlüce'de " Fondan Önce ve Sonra Türk Markaları " başlıklı bir panel düzenlendi...

Nail Olpak: Büyüme rakamları bizi haklı çıkardı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), üretim yöntemiyle hesaplanan Gayri Safi Hasıla (GSYH) 2013 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu...

Nail Olpak’ın babası Halil Olpak vefat etti!

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ ın acı günü. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail OLPAK’ ın babası Halil OLPAK 84 yaşında vefat etti...

Türkiye'nin en büyük seramik showroomu Konya'da açıldı!

NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açtı. Açılışa katılan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Konya'nın ticaret alanında örnek bir tablo çizdiğini söyledi...

MÜSİAD'ın 82. Genel İdare Kurulu toplandı!

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) bir otelde düzenlenen 82. Genel İdare Kurulu gala yemeğinde, Türkiye ekonomisinin son dönemde önemli mesafeler kaydettiğini belirtti...

MÜSİAD 2013 Türkiye Ekonomisi Raporu'nu 25 Haziran'da açıklayacak!

MÜSİAD tarafından hazırlanan 2013 Türkiye Ekonomisi Raporu, 25 Haziran 2013 Salı günü gerçekleştirilecek olan basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanacak...

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Zimak Enerji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Zimak Enerji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir'de Nail Ünal tarafından kuruldu.

Dış ekonomide flaş işbirliği

Olpak: "Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerde ihracat açısından farklı pazarlar mevcut. Bu manada Türkiye için hala çok ciddi bir potansiyel görülüyor."

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ve Osman Aslan ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Nish Teknik Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nish Teknik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koç, İbrahim Kaya, Nail Ünal tarafından kuruldu.

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

DEİK'ten gayrimenkul sektörüne yurt dışında iş birliği çağrısı!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Buyurun, DEİK ailemizin iş birliğiyle bütün dünyanın iş insanları ağıyla, 146 iş konseyimizle ve karşı kanatlarla önümüzde sizi bekliyoruz. Gelin bu değeri daha fazla faydaya, katma değere dönüştürelim." diye konuştu.

Türk müteahhitlere Moldova'da güven tam!

DEİK Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit firmalarının Moldova'da gerçekleştirdikleri projelerde kaliteli ve zamanında iş yapma konusundaki bilinirlikleri ve güvenirlikleri yüksek" dedi...

Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada, "Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak" dedi.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

nail olpak Haberi

nail olpak

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iştirakiyle gerçekleştirilen DEİK'in yeni merkezinde gazetecilerle buluştu.

DEİK'in ticari diplomasi faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Başkan Olpak, yeni merkezlerini 75 milyon liraya satın aldıklarını ifade ederek bu yatırımı, kendini yaklaşık 7 yılda amorti edecek şekilde planladıklarını belirtti.

Olpak, yeni merkezlerinde fiziki ve ekonomik pek çok avantajı bir arada bulundurduklarını ifade ederek, DEİK'in faaliyetlerinin yüzde 90'ını artık merkez ofiste gerçekleştirebildiklerini kaydetti.

DEİK'in artık sadece ofis giderleri dışında, ticari diplomasi faaliyetler için yaptığı harcamaların da yeni merkez ile azalacağını bildiren Nail Olpak, "Şu an DEİK'te 78 çalışanımız var. Hedefimiz 100 personel ile ile faaliyet göstermek. Yeni merkezimizde 8 ayrı toplantı odamız bulunmakta. En büyük etkinlik salonumuzda ise 250 kişiye kadar misafiri ağırlama kapasitesine sahip....