28 / 03 / 2024

Naksan Holding arsa

Naksan Holding arsa

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

DAP Holding iki yılda 700 bin metrekare arsa aldı

Son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı olacak" dedi.. 

TMSF Adularya Enerji'yi satıyor!

TMSF, Naksan Holding bünyesindeki Adularya Enerji'yi satışa çıkırıyor. Kurumun 31 arsası ve maden sahası 1.4 milyar TL'ye satılacak.

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

DAP Holding 5 yıl içinde 13 milyar TL yatırım yapacak!

Bu yıl arazi geliştirmeye odaklandıklarını ve 700 bin metrekare arsa geliştirdiklerini dile getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, güçlü bir finansman yapısına sahip olduklarını dile getirdi.

Babacan, Kanal İstanbul güzergahında 6 yıldır arsa topluyor!

Babacan Holding, çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı üzerinde 6 yıldır arsa topluyor. Şirketin bölgede 600 bin metrekare arsası bulunuyor...

Seha İnşaat Konya'da 4 milyona arsa aldı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın 4 milyonluk arsa ihalesini İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Seha İnşaat kazandı. 

Naksan Holding arsa Haberi

Naksan Holding arsa

FETÖ soruşturması kapsamında kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin, 15 Temmuz'dan önce belediyeye 50 milyon lira değerindeki araziyi bağışladığı iddiası ortalığı karıştırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada, "Her şey yasal. O yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" dedi. AKP'li belediye açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 


"Söz konusu parsellerin de içinde bulunduğu yaklaşık 9 milyon metrekarelik alan, Bakanlar Kurulu Karan ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edilmiştir. Binlerce vatandaşa ait taşınmazların da bulunduğu bu alanda planlı şehirleşmeyi sağlamak maksadı ile 2011 yılında imar planı çalışması yapılmış olup Büyükşehir Belediye Meclisi'nce 16.03.2012 tarihinde onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Yaptığı her çalışmada şeffaf belediyecilik anlayışını ilke edinen belediyemiz yapılan bütün imar plan değişikliklerini de kamuoyuna...