19 / 03 / 2024

Narova projesi nerede

Narova projesi nerede

Tümü tamamlandığında 9 etap ve 1100 konuttan oluşacak; kendi kendine yeten bir semt yaşamı planıyla, çarşı dükkanları ve sosyal olanakları da içinde barındıracak olan Narova Projesi ilgi görmeye devam ediyor.

Narova Projesi, herkese uygun seçenekler sunuyor!

Işıkkent Eğitim Kampüsü çevresinde 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Narova Projesi'nde bin 100 konut yer alacak Yapıtek tarafından 9 etapta yapımı gerçekleşecek Narova Projesi'nin ilk etabında 114 konut satışa sunuldu.

Narova 12 Mart'ta satışta! 139 bin TL'ye 1+1!

İzmir Narova projesinde 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje 1.100 adet konuttan meydana geliyor.

Villa Narova projesi nerede?

Villa Narova projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Villa Narova projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu!

Toplam 700 adet konuttan oluşacak Dap Yapı İzmir Evleri'nde ön talep toplanıyor. Peki Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu...

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Narova projesi nerede Haberi

Narova projesi nerede

2014 yılında genel lansmanı yapılan projenin ilk etap satışları sadece bir yıl içinde tamamlandı. Ev sahipleri bugünlerde heyecanla evlerinin teslimini bekliyor. Planlanandan hızlı ilerleyen ve Aralık 2015 yerine Eylül 2015'te teslim edilmesi hedeflenen 1. Etap ev sahipleri evlerine kavuşacaklar.


Bu yılın şubat ayı başında satışlarına başlanan Narova 2. Etap ise  konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir’e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştirerek mutlu bir gelecek planıyla dikkat çekiyor. Bu kadar kısa sürede ikinci etabın %30'unun satılması da ilginin en büyük göstergesi.


Hem az katlı hem çok katlı binalar, villalar ve çarşı dükkanlardan oluşan 2. Etapta 1+1’den 4+1’e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri, çocuklar ve yetişkinler için açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla geniş sosyal olanaklar sunuluyor. Narova 2....