19 / 03 / 2024

Narova

Narova

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karabayır, "Biz sadece ev yapmıyoruz. Hem karlı bir yatırım hem de özlenen komşuluk ilişkisi sunuyoruz. O yüzden sloganımız 'Ev alma, gelecek al" konuştu .

Narova'da 1. etap teslimleri Eylül 2015'te!

Tümü tamamlandığında 9 etap ve 1100 konuttan oluşacak; kendi kendine yeten bir semt yaşamı planıyla, çarşı dükkanları ve sosyal olanakları da içinde barındıracak olan Narova Projesi ilgi görmeye devam ediyor.

Narova'nın 2. Etap satışları başlıyor!

Narova'nın 2. Etap satışları başlıyor. Birinci etabıyla büyük ilgi gören, satışları kısa sürede tamamlanan Narova, 2. Etap satışlarına 27 Ocak salı günü yapılacak lansman davetiyle başlıyor.

Narova'nın 2 haftada yüzde 40'ı satıldı!

YapıTek imzalı NAROVA projesi'nin ilk etabı olan 114 dairenin %40'ı sahiplerini buldu. Yatırımcıların da büyük ilgisini çeken Narova projesi, 80.000 dönüm arazi üzerinde 9 etap ve 1100 konut olacak.

Narova 12 Mart'ta satışta! 139 bin TL'ye 1+1!

İzmir Narova projesinde 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje 1.100 adet konuttan meydana geliyor.

Narova Şubat sonunda satışta! Yeni proje!

Narova projesinin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor. İzmir Bornova Işıkkent bölgesinde 6 etap halinde yükselen Norava projesi kapsamında 1.100 adet konut yer alıyor.

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Villa Narova projesi nerede?

Villa Narova projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Villa Narova projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Villa Narova fiyat!

Villa Narova  projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Villa Narova  projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Narova 4. Etap satışa çıktı!

Çimentaş Grup şirketlerinden YapıTek A.Ş. imzalı Narova’da yaşamın başladığı ilk 3 etabıyla büyük ilgi gören Narova projesi, 4. etabıyla yeniden satışa sunuldu. 

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL!

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL'den başlıyor. İzmir Narova 3.Etap, Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Bornova Narova 3. Etap satışa çıktı!

Bornova'da inşa edilen Narova projesinde 3. Etap satışları başladı. 9 etaptan oluşan Narova 3. Etap projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

İzmir Narova 3.etap ödeme planı!

İki blokta 124 konuttan meydana gelen Narova 3.etap projesi Yapıtek tarafından hayata geçiriliyor. İzmir Narova 3.etap projesinin bugün basına tanıtılması planlanıyor. İşte İzmir Narova 3.etap ödeme planı...

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi!

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi Mart 2018 olarak belirtiliyor. İzmir Narova projesi tamamlandığında 1.100 konuttan meydana gelecek...

Narova 3. Etap yarın satışta!

Yapıtek A.Ş. imzalı İzmir Narova projesinde yarın 3 etap satışları başlıyor. Toplam 124 adet daireden meydana gelen Narova 3. Etap projesi 2 blok halinde yükseliyor.

Narova 3. Etap basın toplantısı yarın!

Yapıtek A.Ş., Narova Projesinin 3. Etap lansmanı yarın Kordon Otel'de düzenleyecek. Toplantıda satışların başlaması ile ilgili bilgilendirme yapılacak.

Narova 2. Etap Mart'ta teslim edilecek!

Narova'nın 2. etabı martta sahipleriyle buluşacak İzmir'in köklü çimento firmalarından Çimentaş'ın grup şirketleri arasında olan Yapıtek İnşaat'ın yürütücülüğünü üstlendiği Narova 2. Etap projesi, Mart 2017'de sahiplerini bulacak.

NAROVA 2. Etap Konutları'nın mobilyaları Plaka Mobilya'dan!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, NAROVA 2. Etap Konutları'nın mobilyalarının şirket paylarının tamamına sahip olduğu Plaka Mobilya tarafından yapılacağını açıkladı.

Narova Haberi

Narova

Çimentaş bünyesindeki Yapıtek firması, Bornova Işıkkent'teki Narova projesinin 114 konutluk ilk etabının satışlarını bir yılda tamamlayarak, 2'nci etaba başladı. 



İkinci etabın 235 konuttan oluştuğunu ve fiyatların 173 bin liradan başladığını söyleyen Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Projemiz kule, teras evler, villalar ve çarşıdan oluşmakta. Yaklaşık 3 ay önce de satışlarımıza başladık. Narova'nın tamamı ise 9 etaptan oluşuyor. Etapların hepsi bittiğinde burası 1100 konutluk küçük bir semt olacak" dedi. 



İSTER VİLLA 70 MİLYONLUK YATIRIM 

İlk etaptaki konut satışlarında 'referansların önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan bayır, "Satışlarımızın yaklaşık  yüzde 50'sini birbirine referansolan, tavsiye eden akrabalara, arka odalara ve onlann tam dik alanına yaptık..Bu bizim için çok önemli bir kanal ölçülü. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz 'referans' olmaya başladı. Demek ki bizden...