28 / 03 / 2024

Narven Termal Kasaba yılbaşına kadar kampanya

Narven Termal Kasaba yılbaşına kadar kampanya

Türkiye'nin en kapsamlı termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuyor. Konut almak isteyenlere 36 aya kadar vade imkanı tanınıyor.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Narven Termal Sağlık Kasabası açıldı!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Narven’in Bolu ekonomisine katkısı proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak.

Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı!

Bolu’da 250 milyon dolarlık yatırımla kurulan, Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven’in birinci etap ilk bölümü tamamlandı.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta hizmete girecek!

450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu’da turizmi hareketlendirecek.Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular dağıtıldı!

Türkiye’nin en büyük termal tesisi olacak Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular sahiplerini buldu. Aralık ayı içerisinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan kasabanın ilk etabı 140 milyon TL’ye mal oldu.

Bolu Narven Termal Kasaba’da tapular dağıtıldı!

Termal turizmin en büyük yatırımlarından biri olan ve Bolulu işadamları tarafından 450 bin metrekare alana inşa edilen 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven Termal Kasaba’da villa sahipleri ilk tapularını aldı.

Narven Termal Kasaba Bolu'nun ilk etabı tamamlandı!

Bolu ekonomisine yıllık 100 milyon TL katkı sağlaması beklenen Narven Termal Kasaba’nın ilk etabı tamamlandı. Projeden daire alanların büyük bir kısmının Almanya ve Hollanda'dan gelen gurbetçiler olduğu ifade ediliyor.

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Narven Termal Kasaba yılbaşına kadar kampanya Haberi

Narven Termal Kasaba yılbaşına kadar kampanya

Projeden birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli tapu almak isteyenlere, anlaşmalı bankalar üzerinden 36 aya kadar vade imkanı tanınıyor. 


İLK TESLİMLER 2015'TE

Narven Termal Kasaba'da daire fiyatları 7 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor. İlk etabının 2015 yılı Aralık ayında tamamlanması beklenen Narven'de termal sularla şifa bulduktan sonra misafirler evlerine rahatça gidebilsin diye kapalı sokaklar yer alıyor. 


Misafirlerini birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli gayrimenkul sistemi ile ağırlayacak olan Narven, 1250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odası ile toplamda 7200 yatak kapasitesine sahip...