25 / 04 / 2024

Nazenin Konakları teslim tarihi

Nazenin Konakları teslim tarihi

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile bir araya geldi. Projeden ev alanlar 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar.

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi!

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi ve proje detayları...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 

Real Konaklar teslim!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar projesinde toplam 120 daire yer alıyor. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Çamlıca’da mevkiinde hayata geçiriliyor. Peki Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim edilecek?

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

Nazenin Konakları Bahçe iletişim!

Nazenin Konakları Bahçe projesi 'aile' konseptli proje olarak yükselecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilecek...

Nazenin Konakları Bahçe geliyor! Yeni proje!

Nazenin Konakları Bahçe projesi henüz projelendirme aşamasında. İstanbul Çengelköy'de yükselecek proje Nazenin Konakları Çengelköy projesinin 500 metre uzağında hayata geçirilecek. 

Nazenin Konakları teslim tarihi Haberi

Nazenin Konakları teslim tarihi

Komşuluk değerlerine verdiği önem ile dikkat çeken Nazenin Konakları, bu felsefesini ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile perçinledi. Nazenin Konakları tanıtım ofisinde özel bir etkinlikte bir araya gelen konut sahipleri, 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar. Böylelikle projede yaşam başladığı zaman komşular birbirlerine tanıyor oldukları için daha sıcak bir komşuluk kültürü yerleşmiş olacak.


Anneler Günü ve ‘Diriliş Ertuğrul’ Sürprizi

Yalnızca kadınlara özel düzenlenen etkinlikte 2 güzel sürpriz daha vardı. Etkinliğin Anneler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle tüm kadınların Anneler Günü kutlandı ve özel hediyeler takdim edildi.


Ayrıca etkinliğe Nazenin Konakları’nın ana sponsor olduğu ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Hayme Ana rolündeki ünlü oyuncu Hülya Darcan Korel de katıldı. Korel ve misafirler keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.


Etkinliğe katılmak için Almanya’dan...