25 / 04 / 2024

Ncadde Hayat satışları

Ncadde Hayat satışları

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’taki yeni projesi Ncadde Hayat Residence’a başladı. 204 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 179 bin liradan başlıyor.

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı. Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire!

Toplam 148 daireye yer verilen Bahçeşehir Hayat projesinde 2+1'den 4+1'e kadar olan konutların satışları devam ediyor. Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Atmaca Bahçeşehir Hayat satışları Eylül'de!

Atmaca Bahçeşehir Hayat satışları Eylül'de başlıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Tepe Aura’da lansman öncesi satışlar başladı!

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar artacak!

"Referandumdan sonra gayrimenkulde satışlar da fiyatlar da artacaktır." diyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "Türkiye, gayrimenkul alanında alıcı lehine hayatımda gördüğüm en iyi dönemi yaşıyor" şeklinde konuştu.

Bağcılar Metro Hayat satılık daire!

Metro Hayat projesi, Mahmutbey’de Mekan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Bağcılar Metro Hayat satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ncadde Hayat Residence satışta! 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta, inşa edilecek olan Ncadde Hayat Residence, 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşuyor. 179 bin liradan satışa sunulan konutlar, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat satılık daire!

Ncadde Hayat projsi 12 katlı tek blokta toplamda 214 adet daireden meydana geliyor. İşte, Özyurtlar Ncadde Hayat satılık daire seçenekleri...

Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016!

Lansman öncesi satışların başladığı Ncadde Hayat projesi 214 daireden meydana geliyor. İşte Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016...

Özyurtlar Ncadde Hayat'ta ön satışlar başladı!

Özyurtlar'dan yeni bir proje; Ncadde Hayat Residence lansman öncesi satışa çıktı. İşte, Ncadde Hayat proje detayları...

Ncadde Hayat satışları Haberi

Ncadde Hayat satışları

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’taki yeni projesi Ncadde Hayat Residence’a başladı. 204 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 179 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat, yeni projesi Ncadde Hayat Residence’ı satışa çıkardı. Markalı konutların merkez üstü haline gelen Esenyurt’ta inşa edilecek olan Ncadde Hayat Residence, 204 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. 179 bin liradan satışa sunulan konutlar, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşuyor. 28 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alacak olan projenin yatırım değeri ise 40 milyon dolara mal olması bekleniyor. Ncadde Hayat Residence’ın teslim tarihi ise 2018 yılı Aralık 2018 olarak belirlendi.


Yeni yıla yeni bir projeyle girdiklerini ifade eden söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Gayrimenkul sektörü tüm zorluklara rağmen ayakta kalabilmesini bildi. Biz de Özyurtlar İnşaat olarak, tecrübe...